Mitä löytyy treenirepustani?

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Vaihtoehtona olisi tehdä koulujuttuja tai päivittää blogi, joten yllättäen jälkimmäinen vei voiton ;-) Mulla on pitkään ollut suunnitelmissa tehdä treenikassini sisältö, tai tapauksessani treenireppuni sisältö-postaus. Tälläiset on ihan hauskoja ja tuli ainakin itsellekin selville missä mun kaikki pinnit ovat :-D


 Salikamoja raijaan Fjällrävenin Kånken-repussa*, joka on siihen hommaan juuri täydellinen. Hyvän kokoinen ja menee fillaroidessa selkään tai sopivasti koriin. Mukaan mahtuu hyvin kaikki tarpeelliset salikengistä pariin sheikeriin sekä vielä salivaatteet ja pikkupyyhe. Yleensä hoidan suihkut kotona, mutta jos tavaraa tarvitsee enemmän ja olen esimerkiksi menossa suoraan salilta jonnekin, otan erilliseen kassiin vaatteet, pyyhkeen ja muut puunaamiseen tarvittavat jutut.


Ja mitäs kaikkea sieltä repusta sitten löytyy?

 Smart shaker, jossa pidän boosterin sekä alalokerossa proteiinijauheen sekä kreatiinin. Isompi shaker treenin ajaksi sekä banskukotelo palautus-banaanille.

 Treenikengät, salihankat sekä Zero point-kompressiosäärystimet.

 Kaikkea pientä sälää, kuten miljoona pinniä, muutama särkylääke, ponnareita, deodorantti, vartalonpesuaine, pikkuharja, kuulottimet, huulirasvoja, tampooneja, varakynä ja trikoopanta.

 Treenivihko sekä Versa Gripps Fit series-vetoremmit.

Polar FT60-sykemittari, jota en nykyään itseasiassa käytä. Aerobisissa joskus, jos satun muistamaan.

Sellaisia juttuja löytyy salirepustani :-) Lisäksi tietenkin esimerkiksi töistä suoraan salille mentäessä on messissä vielä salivaatteet ja se pikkupyyhe. Enhän muuten ole ainoa, jolta löytyy kokonainen armeija pinnejä ja ponnareita laukkujen pohjalta? :-D

8 kommenttia:

 1. hihi, mitkä on kuulottimet? :--DD pelastit mun aamun!

  VastaaPoista
 2. Jee en oo ainoa joka puhuu kuulottimista! :D

  Emmi L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ei liity tähän postaukseen, mutta mitä sun ripsille kuuluu? Itse kamppailen päätöksen kanssa luopuako pidennyksistä vai ei ja kiinnostaisi kovasti tietää mitä mieltä olet. Mulla ollut jo viisi vuotta pidennykset ilman taukoja, on alkanut mietityttään yhä enemmän rahamäärä minkä olen niihin laittanut.. mutta niiden helppouteen ja nättiyteen on niin helppo jäädä koukkuun! Ootko käyttänyt omiisi jotain seerumeita? Kasvoiko ripset takaisin entiselleen? Mikä on suosikki ripsarisi? Entä treenikäytössä? Joku sellanen, ettei hikoillessa leviä, mutta lähtee kuitenkin ilman tärpättiä. Oletko katunut pidennyksistä luopumista, tai aijotko joskus kokeilla vielä? :) Terkuin lukijasi Noora

   Poista
 3. miksi et käytä enää sykemittariasi treenien aikana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi turhaa stressiä treenaamiseen, kun kyttäsi kulutettuja kaloreita jne. Kivempi ilman :-)

   Poista
 4. Moi Mikaela!

  Olen itse aloittanut tänä syksynä elämänmuutoksen. Kohti hyvää oloa terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan avulla. Itse en siis noudata mitään kuuria tai ohjelmaa vaan rennosti ja pienillä arjen valinnoilla. Nyt alkaa neljäs viikko; olo on mitä mainion ja painokin on pudonnut hieman kaiken seurauksena.

  Olen yrittänyt käydä salilla kaksi kertaa viikossa. Se riittänee minulle, koska minulla on oman lajini harjoitukset kolme kertaa viikossa. Oma lajini on todella aerobinen ja se sisältää itsessään paljon juoksua, hölkkää ja välillä lihaskuntoakin. Hävettää myöntää, etten ole koskaan käyttänyt itse palkkaria. Nyt olen kuitenkin alkanut harkitsemaan palautusjuomajauheen ostamista. Tiedän ettet varsinaisesti työskentele fitness-alalla, mutta haluaisinkin kuulla vinkkejä juuri tavalliselta salilla käyvältä ihmiseltä. Kannattaisiko minun ottaa palautusjuoma mukaan arkeeni? Mitä hyötyä olet itse kokenut palkkarista? Mitä palkkaria suosittelet?

  Syksyisin terveisin,
  Emmi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela