Hello october!

torstai 2. lokakuuta 2014Moikkamoi! Miten taas ollaan jo torstaissa? Tämäkin viikko on mennyt ihan hujauksessa ja tänään on ensimäinen ilta, kun saan vain olla. Koulun jälkeen kävin salilla ja nyt aion maata hetken vain sohvalla, lakata kynnet ja kurkkia mitä telkasta tulee. Ensiksi suunnittelin vähän tekeväni koulujuttuja, mutta ehkä olen ansainnut tämän illan vapaata :-)  Eilen kuu kerkesi vaihtumaan lokakuuksikin ja kovaa mennä talvea kohti. Ensimmäisiä oikeasti kylmiä aamuja on jo ollut ja olen ollut niin onnellinen, että enää herätyskello ei soi viideltä aamulla aamulenkille koleaan säähän. Viime talvena ja keväänä sain kyllä niistä ihan tarpeekseni ;-) Mutta pakko myöntää, että hyvin on kouluaamuisin piristänyt, kun olen polkenut tuon muutaman minuutin matkan pyörällä junalle.


Treenit on nyt kulkenut kivasti ja huomaa, että teki hyvää viime viikolla aloittaa kevyesti ja jatkaa tämä viikko vielä kevyemmillä painoilla sekä pienemmällä sarjamäärällä. Olo on ollut hyvä ja selvästi huomaa nyt parantuneen kunnolla tämän syksyn nielutulehdus-kierteestä. Kävin viime viikolla röntgenkuvaamassa varmuudeksi poskionteloni, jotka olivat onneksi ihan siistit. Nyt odottelen yksityisen lääkärin puolelta lausuntoja ja sairaskertomuksia kotiin saapuvaksi, jonka jälkeen saan tätä nielurisaleikkaus-casea eteenpäin julkisella puolella. Toivotaan, että pääsisin leikkausjonoon ja sillä tämän vaivan taltutettua.
 

Huomenna mulla on aivan vapaa aamupäivä, koska suuntaan töihin vasta kolmeen. Eli aamupalan jälkeen salille treenaamaan takareidet sekä selkä ja sen jälkeen voi rauhassa puuhastella kotona koulujuttuja ja siivoilla. Koti taas sen näköinen, että pariin viikkoon ei täällä ole kamalasti oleiltu vaan toiminut pelkkänä nukkumistukikohtana :-D Olen menossa töistä suoraan juhlimaan eräitä syntymäpäiviä, joten ennen töitä on onneksi hyvin myöskin aikaa meikata paremmin, laittaa hiukset, pakata sekä miettiä vaatteet illaksi valmiiksi, joten töiden jälkeen selviää pienellä freesauksessa ja vaatteiden vaihdolla ennen synttäreille suuntaamista.

Jacket Zara
Shoes D for Dasia

Nyt alkaa ajatus jo karkaamaan sen verran, että pakko lopetella. Viikonlopouna voi blogissa olla hiljaisempaa, mutta viimeistään ensi viikolla palailen :-)

5 kommenttia:

 1. Ihana asu ja täydellinen Mikaela :) Toivoisin muuten jonkinlaista my day-postausta, vaikka ihan vaan arkimeiningeistä :D Olis varmana monen muunkin mieleen, kun sun blogi (ja instakin) on niin motivoivia! :) Ihanaa lokakuuta sulle!

  VastaaPoista
 2. Rakastuin tuohon takkiin! Mut eipä mun paikkakunnalla ole zaraa :-( :-D

  VastaaPoista
 3. Täälläkin toivotaan my day - postausta! Se olis kiva :) Hyvää viikonloppua Mikaela!

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva asu! Tykkään erityisesti takista ja huivista :)

  VastaaPoista
 5. Sä oot ihana! Oot mulle inspiraatio liikkua, elää terveellisesti ja nauttia elämän joka päivästä, kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela