All black wednesday

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Moikka! Vitsit mikä viikko. Kamalalla aikataululla mennään edelleen ja koko loppuviikko samaa tahtia. Tänään mua on vielä vaivannut jokin omituinen mahakipu koko päivän, joten ei kamalasti nosta fiiliksiä. Töissä jaksoi kuitenkin ihan hyvin ihanien asiakkaiden ja työkavereiden ansiosta ja pääsinkin lähtemään töistä vähän aikaisemmin lepäämään. Äsken otin pienet unet ja olo on vähän parempi. Onneksi, koska pitää vielä tehdä yksi budjetoinnin tehtävä tänään sekä aloitella esseetä työhyvinvoinnista. No, huomenna parempi päivä :-) Muutenkin huomaa, että mieli on ollut stressin vuoksi vähän maassa ja käyn ihan ylikierroksilla, jonka vuoksi heräilen useasti öisin. Mutta kohta hellittää, sen voimin mennään!

Tänään töissä mentiin tälläisessä asussa. Tuo Objectin paita on aivan ihana ja sitä voi pitää kietaisuosa edessä tai takana.

Knit Object (Similar here and here*)
Faux leather pants Vila (similar here*)
Watch Gina tricot


Tänään muuten alkoi myös Hullut Päivät. Kävikö teistä moni ihan Stockan myymälässä siellä hullunmyllyssä vai oletteko vasta menossa tulevina päivinä? :-D

12 kommenttia:

 1. Ihana paita! Noi nahkahousutkin sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Ai näissä olit töissä. Right.

  VastaaPoista
 3. Olitko oikeesti töissä noin? :o

  VastaaPoista
 4. Ihan kivat vaatteet muuten mut en ehkä noin menis töihin :o

  VastaaPoista
 5. Ihana asu! Niin kiva toi selkäjuttu :-)

  VastaaPoista
 6. Haha, nyt oli pakko naurahtaa anojen kommenteille:D Mitähän mahdatte musta ajatella kun oli töissä viininpunaisissa "nahka"pöksyissä..:D Just passeli työvaatetus tuo, ei mitään kauhisteltavaa mun mielestä:)

  VastaaPoista
 7. Asun sopivuus työasuksi riippuu täysin työstä, jota tekee ;)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana asu! Housut sopii sulle tosi hyvin eikä paidassakaan ole mitään vikaa :-)

  VastaaPoista
 9. Itsekin mietin tuota paidan selkämystä ja sen sopivuutta töihin, olisi kiva tietää että onko teillä millainen ohjeistus työvaatteista? :) Onko hameen helmaan pituutta määritety, tai saako hihattomia tai olkaimettomia paitoja käyttää yms? Ymmärtääkseni nämä vaihtelevat ainakin ketjuliikkeissä aika paljonkin!

  VastaaPoista
 10. Mitä kokoa sulla on neule ja housut? Näytät upealle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela