VIDEO: Arkimeikkini

lauantai 6. syyskuuta 2014


Moikkamoi! Jipii, tällä kertaa useasti toivottua videota ja tutulla sekä turvallisella meikkitutoriaalilla mennään. Tosin usko meinasi loppua tämän videon suhteen, koska tietokoneeni päätti kesken editoidun videon tallentamisen sammua ei vain yhtä, vaan NELJÄ kertaa! Onneksi neljännellä kerralla tallennus meni läpi ja sydän hakkasi varmaan tuhatta ja sataa, kun jännitin latauksen viimeisillä prosenteilla, että päättääkö tietokone taas sammuttaa itsensä :-D Tämä kone on muutenkin jo niin tukossa ja pikkuhiljaa tiensä päässä, että täytynee kait alkaa katselemaan uusia tietokoneita sillä silmällä. Jokin ohut ja kevyt, helposti mukana kannettava ultrabook-läppäri (Ei Applen Macbook) taitaa mennä seuraavaksi hankintaan, joten suosituksia otetaan vastaan, jos joltain sellainen löytyy.

Verrattuna mun edellisiin, täysin käsittelemättömiin ja iPadilla kuvattuihin videoihin, tämä uusi video on oikea mestaritekele! Osasin jopa vähän editoida itsekseni ja tajusin kuvata videota muutamassa pätkässä kuvausvaiheessa, joka helpotti paljon myöhempää käsittelyä. Hyvä minä ;-) Video on kuvattu Nikon 1 J2-pokkarillani ja sillä kesällä hankitulla uudella objektiivilla. Ihan kivan laatuista videota tuli ja en tallentanut valmista videota edes parhaimmalla laadulla, vaan tietokonetoistoa varten sopivaksi. Jos nyt oikeasti innostuisi enemmän kuvaamaan videoitakin, kun huomasi ettei se perus editointi ole kamalan vaikeaa ja on hyvä kamera, jolla kuvata.


Miltäs näytti? Vähän Youtube laatua huononsi, mutta ei voi mitään. Parempi kuitenkin, kuin vanhat väkermät ;-) Tässä vielä linkki varjostu- ja korostuspostaukseen klik!

6 kommenttia:

 1. ääääh tää on niin ylisöpö video! oot paras! :)

  VastaaPoista
 2. Jotenkin mua on ennen aina ärsyttänyt ku sulla on ollu just ripsenpidennykset ja täytettä huulissa ja mulle on tullu susta sellainen vähän ylimielinen vaikutelma, mutta sun viime aikaiset postaukset on tuonut susta ihan erilaisen kuvan joka on paljon parempi mitä ennen :) Oot paljon luonnollisempi ja jotenkin tää videokin on luontevampi mitä aikaisemmat on ollu :)

  Tykkään siis sun blogista nykyään paljon enemmän mitä ennen :)

  VastaaPoista
 3. Meikkaatko aina hiukset auki vai ainoastaan tässä videolla? Katsojana häiritsi, kun hiukset oli tiellä.

  VastaaPoista
 4. Mikä ripsari sulla oli, benefitin joku, mutten saanut selvää?

  VastaaPoista
 5. Musiikki oli vähän häiritsevä. Sun puheesta ei välillä saanu selvää sen takia

  VastaaPoista
 6. Mikä sävy sulla on tosta meikkivoiteesta?
  Ja seuraavaan meikkivideoon sit hiukset ehottomasti kiinni!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela