Vastaukset videolla osa 3

tiistai 16. syyskuuta 2014

Heippa! Nyt tulee vielä viimeinen video, jossa on vastauksia liittyen opiskeluun sekä sekalaisiin, yleisiin kysymyksiin. Kiitos vielä kaikille laittaneille kysymyksistä :-)
 

 
Ja arvatkaa vaan onko mulla taas nielutulehdus. Kauemmin blogia seuranneet tietävätkin, että olen kärsinyt vuosia keskimäärin 3-5 nielutulehduksesta vuodessa ja pahimmillaan sairauskierre kestää kuukausia. Nyt tämä homma alkaa mennä jo niin naurettavaksi, että pakko saada itseni leikkausjonoon risojen leikkaukseen. En voi loppu ikääni sairastaa vuodessa kahdesta kolmeen kuukautta samasta taudista. Ensi viikon tiistaille sain ajan lääkärille juttelemaan mahdollisesta leikkauksesta. Nyt peukut pystyyn, että asialle aletaan oikeasti tekemään jotain. Eli taas tulee ainakin viikko täyslepoa treeneistä, sen jälkeen aloitus kevyesti ja eilen oli jopa kuumettakin, jota mulla ei yleensä ole. Saan huomenna nieluviljelyn tuloksen ja toivottavasti kyseessä olisi bakteeri, niin saisi suoraan antibiooteilla hoidettua pois. Hohhoijaa, menee kyllä niin hermo tähän, kun viimeksi keväällä olin sen yli kuukauden tässä samassa :-(

Muistettelen vielä loppuun eilen alkaneesta Yves Rocherin synttäriviikosta, jossa saa 30% alennuksen ostoskorista tämän viikon. Lisäksi Booztilla on tänään yli 2700 tuotetta tarjouksessa. Tuotteet löydät täältä :-)6 kommenttia:

 1. tottua touhua toi kierre. Mul oli viime vuonna joka kuukausi sama homma. Lopulta risat laajeni niin isoiks ettei pystyny syömää tai hengittää kunnolla nii ne leikattii pois tasan vuosi sitte. toipumis aika oli yhtä helvettiä kolme viikkoo. mutta sen jälkee en oo ollukkaa kipeenä:)

  VastaaPoista
 2. Mä oon joutunut useemman kerran viettämään aikaa sairaalassa nielupaiseiden yms takia, joiden vuoksi crp oli päälle 300 ja muistan kun lääkärin vastaanotolla olen joutunut sylkemään vaatteilleni. En saanut nieltyä edes omaa sylkeä. Tuttu juttu siis.
  Risat leikattiin mulla reilu 2v sitten ja paranemisaika oli ekan viikon osalta kamala, sillä suussa maistui niin pahalta ettei mikään ruoka maistunut ja meinasi mennä jalat alta koko ajan. Kivut eivät ollut mitään.. pikkujuttu kun vertasi aiempiin nielupaisekipuihin.

  Toivottavasti pääset leikkaukseen ja sen myötä helpottaa :) Itsellä ei ole kurkkuvaivoja enää ollut.

  VastaaPoista
 3. Se leikkaus ainakin varmaan 90% ihmisistä auttaa! :) Ja kun saat hyvät lääkkeet, ei se kahden viikon toipumisaikakaan oo paha, muistat vaan tehä paljon omia jätskejä pakkaseen ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla leikattiin 15-vuotiaana eli liian monta vuotta sitten :-D juuri jatkuvien tulehdusten takia. Harrastin sillon vielä yleisurheilua niin oli todellinen riesa. Sen jälkeen en oo yhden yhtä kurkkukipua joutunu kärsiin! Joten jos vaan mitenkää mahdollista niin kannattaa hommata ittensä sinne leikkaukseen. Parin viikon parantumisaika on ihan mitätön jos vertaa siihen kuinka monta päivää tuhlannu sairastellessa ennen leikkausta.

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja nää videot! :) toivottavasti näitä tulee vielä lisää! Hyvää syksyä sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti saat pian leikkausajan! On meinaa kurjia tommoset sitkeät tulehduskierteet, itsellä oli pitkään vaikea virtsatietulehdus kierre..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela