Sunnuntain brunssailua

maanantai 8. syyskuuta 2014



Heippa! Miten siellä on maanantai lähtenyt käyntiin? Itsellä on tänään viikon pisin koulupäivä ja illemmalla suuntaan salille. Otin koko viikonlopun lepoa treeneistä, koska olo oli ollut vähän nuhainen.Nyt onneksi jo ollut hyvä olo, joten voi kevyen treenin tehdä :-) Vuorossa on vielä rinta-hauis ja huomenna tulee lepo, joten ennen rankempia treenipäiviä on tässä vielä pari päivää kevyempää, jos jokin pöpö mussa on lievästi pyörinyt. Fit24 Villatehtaalla, jolla käyn, on muuten tänään ja huomenna avoimet ovet, joten kannattaa tulla tutustumaan, jos Hyvinkäällä asutte :-)

Cristiina täytti viikko sitten vuosia, joten käytiin eilen juhlistamassa neitiä brunssin merkeissä Jumbon Fazerilla. Hintaa brunssilla on parikymppiä ja hinta-laatusuhteeltaan ihan hyvä. Paljon vaatimattomampi tosin verrattuna vaikka Helsingin Kluuvikadun Fazerin arki-aamun aamupaloihinkin, joilla olen käynyt, mutta silti oikein hyvä ja maha tuli todellakin täyteen ja oli ihana istuskella rauhassa, syödä ja vaihtaa kuulumiset :-)

Päälle pääsi ensimmäistä kertaa juuri ennen Espanjan reissua ostettu h&m:n midihame, jolle tosin kävi vähän köpelösti kotimatkaa aloitellessa. Tuo on todella napakkaa trikoota ja autoon sisälle mennessä takasauma räsähti halkion kohdalta :-D Onneksi tuon saa korjattua helposti ompelukoneella sekä reklamaatioon tuon saisi liikkeessä. Pidän tuosta kuitenkin sen verran, että jos vastaavaa kokoa ei ole enää jäljellä, pidän hameen vaikka menikin ensimmäisellä käyttökerralla rikki. Eli tästä syystä takasauma on kuvissa hieman antoisa ;-D

 
Skirt&jacket H&M/shoes Dinsko/Bag Furla/watch Gina tricot

Yves Rocherilla saa muuten tällä hetkellä vähintään 25e ostoksista 5euroa alennusta koodilla FALL50F . Kannattaa hyödyntää tarjous :-)
Myöskin Nellyllä alkoi tänään Epic shopping week-kampanja, joka sisältää muun muassa viikoittain vaihtuvia tarjouksia. Tänään erä pikkumustia 50% alennuksella täältä!



2 kommenttia:

  1. Reklamaatioon, jos sauma repeää kun rykäiset autoon? Kuulostaa oudolta reklamoida tuollaisesta, minkä tahansa sauman saa rikki jos tuotetta väärin nykäisee/rasittaa. Jokainen tietää että yli polvipituists hametta varotaan/nostetaan?

    VastaaPoista
  2. http://www.hm.com/fi/product/34228?article=34228-A

    hei onkohan kyseessä tämä hame? todella kiva hame, tekisi mieli itselle ostaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela