Päivä vaahtokarkkineuleessa

torstai 11. syyskuuta 2014

Heippa! Miten viikko on mennyt? Itsellä on ollut suht hoppuinen alkuviikko ja ihan juuri pitääkin taas mennä. Pieni flunssanpoikanen on taas täällä vaivannut enkä ole salilla päässyt käymään maanantain jälkeen, mutta onneksi tänään on jo huomattavasti parempi olo. Huominen vielä varmuudeksi lepoa ja jos lauantaina sitten pääsisi treenien kimppuun. Turhauttavaa tälläinen ja ihan lusmu olo, kun ei ole käynyt salilla. Tosin eipä sinne puolikuntoisena kannata mennä, joten parempi levätä :-)

Tänään asu oli todella yksinkertainen, mutta jotain jujua siihen toi ylipitkä Vilan vaaleanpunainen neule. Miten tuollaiset ylipitkät neuleet pastellisävyissä iskee teihin? Itse olen nyt tykästynyt tuohon vaahtokarkin vaaleanpunaiseen oikein toden teolla.

Cardigan Vila (similar*)
Necklace Gina tricot
Shoes H&m
Watch Michael Kors

Nellyllä on loppuviikon Epic shopping week-tarjouksena 20prosentin alennus, kun tilaa vähintään 3 tuotetta näistä epic style pickseistä. Kannattaa kurkata :-)Ps. Kysymyksiä voi vielä laitella tähän postaukseen. Eli nyt jos on vielä jotain mielessä liittyen vaikka treenaamiseen, opiskeluun, syömisiin jne, niin laittakaa kysymyksiä tulemaan ja vastailen niihin sitten videolla :-)

4 kommenttia:

  1. Tää oli musta kivoin asu sulla pitkään aikaan! Tykkään ihan hirveesti tollasista pitkistä neuleista just nyt. :)

    VastaaPoista
  2. Mulle tulee mieleen sellainen ympäriinsä viipottava ja taikoja tekevä noita:'D ei mut kiva neule tuo on, vaihtelua tavalliseen:)

    VastaaPoista
  3. On kyllä aivan ihana neule :) Tosi kivaa ku postailet enemmän asuja ku välillä

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela