Nuhanenän työasu

perjantai 19. syyskuuta 2014

Heippa! Onkos siellä päästy jo viikonlopun viettoon? Itse olin tänään viiteen asti töissä ja vapaa viikonloppu edessä. Olokin on alkanut vähän parantumaan, mutta maanantaista eiliseen meni ihan vaaka-asennossa, kun pää oli täynnä limaa ja räkää sekä olo niin huono. Onneksi tänään jaksoi todella hyvin olla pirteä töissä ja väsymys ei alkanut painaa kesken päivän. Ääni tosin on maassa, mutta eipä se niin haittaa :-) Muutenkin mulla on tällä hetkellä sellainen ajanjakso elämässä, kun kaikki on vain todella hyvin. Arki rullaa mukavasti, elämässä on ihania ihmisiä, on tapahtumassa jotain mitä odottaa ja mihin laskea päiviä ja joka aamu olen herännyt äärimmäisen onnellisena ja kiitollisena tästä kaikesta. Tällä viikolla yksi aamu kaadoin vahingossa kattilallisen valmista puuroa lattialle, mutta sekään ei masentanut mun päivää, koska sain pari piristävää whatsapp-viestiä ja hymyn niiden avulla huulille. Sen jälkeen syvään hengitys, sotkun siivous ja uudet puurot tulille, sillä siitä selvisi ja loppupäivä vältyttiin kommelluksilta. Vielä kun saisi tämän flunssan pois ja pääsisi takaisin salille, niin kaikki olisi 10+, mutta tämäkin riittää tällä hetkellä, koska tiedän että siellä se sali odottaa mun tervehtymistä. Tavallista elämää, tavallista arkea ja olen silti onnellinen.

Alkuviikko on mennyt rennoissa vaatteissa, enimmäkseet Niken Prot yhdistettynä johonkin neuleesee, joten oli kiva pitkästä aikaa ihan "oikeasti" pukeutua. Olen kyllä todella mukavuudenhaluinen, mutta alkaa ne verkkarivermeetkin jossain vaiheessa tympiä ;-)

Top Vila (similar*)
Skirt Vila(Similar here, here and here*)
Watch Daniel Wellington (gifted)
Shoes Vagabond

Tykkäsin asusta todella paljon ja tuo paita on juuri täydellinen korkealle tulevien hameiden kanssa. Ja heh, jos joku huomasi, niin tukka on vähän vaihtanut sävyä :-D Jotenkin syksyä päin mentäessä tummempi alkoi houkuttamaan, joten värjäsin kampaamosta saatavalla kotivärillä nuo latvat tummemmiksi. Jostain syystä viihdyn sittenkin paremmin tuollaisessa tasavärisemmässä tukassa, mutta tuli kokeiltua. Okei, nyt on alkanut himottamaan (taas) ihan sellainen tummanruskea, mutta ehkä nyt vain pysyn tässä keskiruskeassa helppouden vuoksi ;-)

Yves Rocherilla on vielä huippukamppis tämän viikonlopun voimassa, eli koko ostoskorista saa 30% alennuksen! Eli jos on ajatellut tilausta laittaa menemään, kannattaa tehdä se nyt vielä kampanjan aikana :-)

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis asu! Sulle sopii monet tosi tyttömäiset ja naiselliset asut erittäin hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Näin sut tänään Willassa jonkun miehen kanssa. Näytit tosi kauniilta ja onnelliselta<3

  VastaaPoista
 3. Ihana asu, tuo pitsipaita on tosi söpö :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti asu. Sopii hyvin sulle ja vois ottaa itelle inspiraatiota tästä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela