Kukkakuosia ja erilaista treeniƤ

torstai 4. syyskuuta 2014

Heippa! TƤƤllƤ on ensimmƤinen kouluviikko saatu pakettiin ja mulla on niinkin mukava tƤmƤ syyslukukausi, ettƤ kaikki perjantait on vapaita. Sopii oikein hyvin ;-) TƤnƤƤn meni koulussa vƤhƤn yli kahteen, jonka jƤlkeen hoidin asioita sun muuta. Kuudeksi olin sopinut treenideitit ja tulikin vietettyƤ lƤhes 1,5 tuntia tuolla urheilupuistossa tehden toiminnallista treeniƤ. Paljon hyppyjƤ, loikkia, spurtteja sekƤ kaikkea muuta tuollaista, mitƤ yleensƤ vƤlttelen viimeiseen asti :-D Oikea seura saa ihmeitƤ aikaan! Mutta ihan ƤlyttƶmƤn kivaa oli, rankkaa ja ylihuomenna varmasti tuntuu jaloissa, koska kƤyn huomenna tekemƤssƤ vielƤ viikon toisen jalkatreenin. Tosin jos jalat on jo huomenna ihan tukossa erilaisesta ƤrsykkeestƤ, niin siirrƤn suosiolla lauantaille jalkatreenin. Saa nƤhdƤ kuinka monta kirosanaa pƤƤsee viimeistƤƤn sunnuntaina jalkajumien takia ;-)

Treenijutuista puheenollen, Hyvinvoinnin tavaratalossa on vielƤ pari pƤivƤƤ, 7.9. saakka, koko valikoima -15% (jos esimerkiksi kuukuppi alkoi kiinnostamaan, kannattaa tilata se nyt!) sekƤ todella hyvƤnƤ tarjouksena 30.9. saakka Fastin kaikki tuotteet 20% alennuksella koodilla FAST2014. Itse ajattelin ainakin uuden puddingin laittaa tilaukseen :-)

TƤnƤƤn on ollut aivan ƤlyttƶmƤn kaunis syyssƤƤ ja vaikka aamulla olikin sumua, pƤƤtin  laittaa pƤƤlle sƤƤennusteista johtuen keveƤmpƤƤ vaatetta. Onneksi sƤƤ todellakin lƤmpeni ja muuttui kauniin aurinkoiseksi :-)

Dress Monki(similar*)/Cardigan (similar*)&Belt Stradivarius/Watch Daniel Wellington (gifted)/Boots Zara

Nyt painun unille ja huomenna onkin kaikennƤkƶistƤ puuhaa tiedossa, kun pitƤƤ asioita hoidella ja saatan pyƶrƤhtƤƤ HelsingissƤkin yhdessƤ pressissƤ. HyvƤƤ yƶtƤ! Xx

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela