Kukkakuosia ja erilaista treeniä

torstai 4. syyskuuta 2014

Heippa! Täällä on ensimmäinen kouluviikko saatu pakettiin ja mulla on niinkin mukava tämä syyslukukausi, että kaikki perjantait on vapaita. Sopii oikein hyvin ;-) Tänään meni koulussa vähän yli kahteen, jonka jälkeen hoidin asioita sun muuta. Kuudeksi olin sopinut treenideitit ja tulikin vietettyä lähes 1,5 tuntia tuolla urheilupuistossa tehden toiminnallista treeniä. Paljon hyppyjä, loikkia, spurtteja sekä kaikkea muuta tuollaista, mitä yleensä välttelen viimeiseen asti :-D Oikea seura saa ihmeitä aikaan! Mutta ihan älyttömän kivaa oli, rankkaa ja ylihuomenna varmasti tuntuu jaloissa, koska käyn huomenna tekemässä vielä viikon toisen jalkatreenin. Tosin jos jalat on jo huomenna ihan tukossa erilaisesta ärsykkeestä, niin siirrän suosiolla lauantaille jalkatreenin. Saa nähdä kuinka monta kirosanaa pääsee viimeistään sunnuntaina jalkajumien takia ;-)

Treenijutuista puheenollen, Hyvinvoinnin tavaratalossa on vielä pari päivää, 7.9. saakka, koko valikoima -15% (jos esimerkiksi kuukuppi alkoi kiinnostamaan, kannattaa tilata se nyt!) sekä todella hyvänä tarjouksena 30.9. saakka Fastin kaikki tuotteet 20% alennuksella koodilla FAST2014. Itse ajattelin ainakin uuden puddingin laittaa tilaukseen :-)

Tänään on ollut aivan älyttömän kaunis syyssää ja vaikka aamulla olikin sumua, päätin  laittaa päälle sääennusteista johtuen keveämpää vaatetta. Onneksi sää todellakin lämpeni ja muuttui kauniin aurinkoiseksi :-)

Dress Monki(similar*)/Cardigan (similar*)&Belt Stradivarius/Watch Daniel Wellington (gifted)/Boots Zara

Nyt painun unille ja huomenna onkin kaikennäköistä puuhaa tiedossa, kun pitää asioita hoidella ja saatan pyörähtää Helsingissäkin yhdessä pressissä. Hyvää yötä! Xx

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela