Katse syksyyn

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Niin se syksy vaan tekee koko ajan enemmän tuloaan ja tänään itsellä pomppasi ensimmäisen kerran Facebookin feediin uutinen lumentulosta. Onneksi vielä on saatu nauttia todella kauniista syyssäästä, auringosta ja sopivan kirpeästä ilmasta.
Syksy on itselle ehdoton lemppariaika pukeutumisen suhteen ja joka vuosi jaksan olla yhtä innoissani kyseisen ajanjakson alkamisesta. Nyt pukeutuminen on ollut vielä erityisen mukavaa, koska hameilla ja mekoilla pärjää sukkahousujen kanssa vielä todella hyvin. Selailin eilen Nellyn sivuilta syyskenkiä ja itsellä olisikin hakusessa jotkut mustat perus nilkkurit syksyksi. Viime vuonna ostin Tukholmasta ihanat mokkanahkaiset nilkkurit, mutta niiden kaveriksi kaipailisin vielä ihan nahkaisia, ehkäpä jopa kiiltonahkaisia, klassisia nilkkureita. Okei, himoitsen myös vaikka minkälaisia muunkin tyylisiä kenkiä, mutta pakko mennä järjen mukaan ja mitä oikeasti tarvitsee ;-)

 http://clk.tradedoubler.com/click?p(110157)a(1641695)g(17905396)url(http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/)

Voisin hyvinkin ottaa itselleni kaikki kollaasin kengät ja nuo Timberland-tyyliset kengät mustina viehättävät nyt erityisesti silmää. Pitää käydä kiertelemässä kenkäkauppoja ja testaamassa miltä näyttää omassa jalassa :-) Nellyllä on muuten todella hyvä kampanja-sivu, jonne on kerätty syystakit. Kannattaa kurkkailla.

Millaiset syyskengät te aiotte hankkia tänä syksynä?


1 kommentti:

  1. Mun ei tarvitse enää hankkia syyskenkiä, koska viikonloppuna löysin viimeisetkin tarvitsemani kengät. Nyt on nahkatennaria, eräjormakenkää, lenkkaria, lepardikuvioista popoa, punaista, sinistä, mustaa... Ihania kyllä nuo kollaasin kengät. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela