#Houndstooth

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Heipparallaa! Niin se viikko taas meni ja ollaan jo sunnuntaissa. Itsellä meni eilinen tosiaan ihan vain töissä, salilla ja ilta koulujuttuja tehden. Töissäkin oli todella kova hoppu ja sai juosta ympäri liikettä koko kuutituntisen, joten sen ja salitreenin jälkeen oli aika poikki taas. Eli vaihteeksi rauhallinen lauatai-ilta tuli tarpeeseen :-)

Erilaiset mekot ja hameet ovat nousseet ihan lemppareiksi ja rakastuinkin tähän Vilan kukonaskel-mekkoon välittömästi. Kivan rento ja yksinkertainen, vaikka kuvio onkin näyttävä. Kunnon asukriisin tai kiireen ratkaisijamekko, koska voi vain ottaa tuon henkarista päälle laitettavaksi, pukea sukkikset jalkaan ja asu on valmis ;-)

27.9 066
27.9 058
27.9 065
Dress Vila (Checked here*)
Watch Daniel Wellington (gifted)

Mitä te tykkäätte tuosta kukonaskel-kuviosta? Itse tykkään paljon ja tulikin töistä ostettua samaa kuosia oleva ihana huivi ja varauksessa on vielä samalla kuviolla varustetut nahkahanskat odottamassa hetkeä, kun kehtaan TAAS ostaa jotain töistä :-D Omatunto koputtelee, heh...

ps. Nellyllä on kampanjassa kenkiä naurettavan halvalla, 19,95eurolla pari, vielä huomiseen klo 11:00 saakka. klik klik!
http://clk.tradedoubler.com/click?p(110157)a(1641695)g(17905396)url(http://nelly.com/fi/kenk%C3%A4kampanja-campaign-2014/)

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva mekko ja sopii sulle älyttömän hyvin! Täytyykin piipahtaa Vilassa, jossa en olekaan vähään aikaan käynyt, vaikka ihania vaatteita löytyykin :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oikeesti miks pitää tunkea noita mainoksia salakavalasti joka postauksen loppuun? Etkö sä käy töissä??

  VastaaPoista
 3. Mäki alan olla kyllästynyt siihen, että melkein jokainen postauksesi on mainos tai jos ei ole suoraan, niin sinne on "piilotettu" mainoslinkkejä:(

  Kaipaisin enemmän sisältöä,mutta ehkä sitä varten pitääkin etsiä jotain parempaa luettavaa..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela