Autumn vibes

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

 Moikka! Tulihan se ihana syyssää takaisin. Maanantai sekä eilinen olivat kyllä niin kylmiä ja synkeitä päiviä, että ei ole tosikaan. Valittelinkin, että en ole vielä henkisesti valmistautunut talveen :-D Onneksi nyt sään pitäisi taas vähän lämmetä. Tänään aamu meni koulujuttuja tehdessä ja yhdeksi menen töihin. Käytin kotiaamun hyväkseni ja nappason asukuvat jo ennen töihin lähtöä. Aurinko vähän häikii, mutta ei anneta sen häiritä!

Cardigan Vila (Similar: save* & spend*)
Jeans Vila*
Top Vila*
Shoes H&m (similar*)
Belt Stradivarius

Nyt alan tekemään jotain nopeaa lounasta, pakkailemaan kamoja ja suuntaan vielä vähän asioille ennen työvuoron alkua. Ihanaa ja ennenkaikkea aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Mitä sää nyt peittelet ittees noilla isoilla neuleilla kun niin törkeen hyvän bootyn oot saanu aikaseks ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva asu! Todellakaan minäkään en kaipaa vielä räntäsadetta!! :)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Kyselisin sellasta, että kun (ammatti)korkeakouluopiskelijoille järkätään tosi usein jos jonkinlaisia bileitä, että käytkö sä ite niissä ja miten sitte kieltäytyä jäämättä kuitenkaa "porukan" ulkopuolelle? Ymmärtääkseni sä et juurikaan alkoholilla läträä, ja se nyt sattuu olemaa aika merkittävässä roolissa noissa kemuissa. Kyllä mä siis muutaman voin joskus juoda, en mikää absolutisti siis oo, mut ymmärsit varmaa pointin. Tuntuu, että kaikki pitää ihan outona jos kieltäytyy niistä ryyppyjuhlista, mut mun listalla terveys/liikunta on aikalailla listan kärkipäässä, eikä luonnollisestikaan alkoholilla läträys/huono olo/pikaruoka/huonot yöunet sisälly siihen. Plus, että kyllä ne opinnotki siitä ees vähän kärsii, ja opiskelemaanhan sinne on menty, vaikkakin ymmärrän opiskelijabileiden olevan monelle the thing. En myöskää tykkää kuluttaa rahojani sellaseen, mieluummin ostan vaikka jonkun uuden huonekalun tai laukun, tai ihan vaan säästän pahan päivän varalle tai jotain matkaa varten. Töitäkin teen koulun ohella, välillä enemmän ja välillä vähemmän, keskiarvona varmaan n. 3 vuoroa/vko. Mielelläni lukisin siis sun kommentteja/kokemuksia em. asiasta! Oot kuitenki opiskellu jo kauemmin, kun taas mulla alko vasta nyt syksyllä tradenomiopinnot.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela