Arki rullaa ja päivät kuluu

lauantai 27. syyskuuta 2014

Heippa! Huh, viimeiset kolme päivää on mennyt niin vauhdilla, ettei mitään rajaa. Olin keskiviikon sekä eilisen iltavuorossa, eli yhdeksään asti töissä ja torstaina menin suoraan töistä kuuden aikoihin salille, illalla suihkut, pakkailut sun muut ja menosta tulin kotiin eilen vain sen verran, että jätin tavarat kotiin, söin välipalaa ja suuntasin suoraan töihin. Pikkuisen väsynyttä neitiä olin eilen, kun tulin töistä eilen kotiin ja tyytyväisenä olin jo nukahtanut joskus ennen puolta yhtätoista. Nyt onneks tässä aamulla hetki aikaa puuhailla, istahtaa koneelle ja rauhoittua ennen 12-18 työvuoroa, josta menen sitten suoraan taas salille. Onneksi sunnuntai-ilta töiden jälkeen on pyhitetty lepäilyllä (ja ruotsin koulujutuille...), koska maanantaina on taas pitkä päivä tulossa, kun pitää käydä aamulla tenttiä edeltävää palkanlaskennan kertaustunnilla koululla ja siitä töihin klo 13-21. Onneksi tälläistä hoppua on enää tuleva alkuviikko ja sen jälkeen on ainakin 1,5viikkoa vähän kevyempää, kun töitä ei ole ihan niin paljoa :-) Mutta tälläiset puserrukset tekee välillä ihan hyvää! Osaa sitten nauttia taas niistä päivistä, kun ei ole kiire mihinkään.


Palailin muuten vihdoin treenienkin pariin torstaina! Oli niin hyvä fiilis, vaikka todella kevyesti vedin koko kropan läpi ja tänään sama vuorossa, mutta ihan hieman raskaampia liikkeitä käyttäen :-) Painot saa silti olla kaukana normaaleista treenipainoista ja ihan kevyttä 2-3 x 15 sarjaa. Ensi viikolla aloitan taas treenaamaan ihan oikean tulevan ohjelmani mukaan, mutta painot vielä ensi viikon kevyempiä, sarjoja kolme neljän sijaan ja toistoja vähän liikkeestä riippuen 12-15. Olen pitkään käynyt salilla viisi kertaa viikossa, mutta nyt siirryn suosiolla 4-jakoiseen ja käyn sen neljä kertaa viikossa. Muuten voisi jäädä lepo vähemmälle ja turhaan alan stressaamaan, jos kalenterissa on viidelle päivälle merkattu salitreeni, mutta tuntuu päivät loppuvat viikosta kesken. Jalat tulen jakamaan kahdelle eri päivälle, niin saa silti vähän enemmän kuormitusta tuonne alaosastoon. Ja tietenkin jos on koulun ja töiden puolesta kevyempiä viikkoja, voi siellä salilla käydä viidennenkin kerran tai muuta urheiluaktiviteettia harrastaa ;-)

Skirt Object

 Postauksen kuvituksena toimii laiskannaisen asukuvat torstain asusta. Tuo hame on noussut yhdeksi ihan lemppariksi. Kuvio on ihan pientä paisleyta ja malli sekä materiaali ovat aivan ihania. Tuo kivaa piristystä kokomustaan asuunkin :-)

Nyt pakko alkaa ryhdistäytymään ja valmistautumaan töihin lähtöön. Kivaa lauantaita kaikille!

Ps. Tänään Nellyllä Dr.Denimin huippuhousut, Kissyt 20% alennuksella koodilla KISSY20 
http://clk.tradedoubler.com/click?p(110157)a(1641695)g(17905396)url(http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/farkut/dr-denim-202/kissy-denim-leggings-600578-14/)

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan omalta arjelta ;)

    VastaaPoista
  2. Joku joskus eräällä keskustelupalstalla sanoi bloggaajien maneereista puhuttaessa että aina kun sä hymyilet niin et KOSKAAN hymyile silmillä. Huomaan kyllä ihan saman asian.

    VastaaPoista
  3. Vitsi ku sais iteki raahattua maitovalaan ahterinsa taas salille..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela