Sunnuntain kuulumiset ja lauantain ruokapäiväkirja

sunnuntai 10. elokuuta 2014

 Heippa ja ihanaa viikon viimeistä päivää! Itsellä lähti tänään viides päivä ilman dieettiä käyntiin ja fiilis on todella hyvä. Painoa tuli muutamasataa grammaa parina ekana päivänä lisää, mutta tänään aamulla vanhempien vaa'an mukaan paino on tippunut pikkuisen esimerkiksi viime maanantain lukemista ja on ilmeisesti alempi kuin koskaan. Täytyy tarkastaa vielä kotivaa'alla huomenna aamulla. Munhan ei pitänyt tarkkailla painoa, mutta minkä tavoilleen ja uteliaisuudelleen mahtaa ja halusin tietää miten tälläinen "vapaa" syöminen painoon ja nesteiden kertymiseen vaikuttaa. Ilmeisesti olen syönyt todella hyvin, vaikka painon ei siis tarvitsisi todellakaan laskea. Kroppa näyttää kivemmalta omaan silmään, koska lihaksissa on pyöreyttä täydempien hiilihydraattivarastojen vuoksi ja turvotuksilta on vältytty. Olen pyrkinyt syömään mahdollisimman hyvin, vältellyt vaaleaa leipää sekä muita vaaleita viljoja ja ylipäätänsä ruokia, joiden tiedän aiheuttavan mulle turvotusta sekä huonoa oloa. Fiilis on ihan mahtava! Lisäksi treeni kulkee todella kivasti, joka on tärkein ;-)

Eilisen treenin jälkeen
 Perjaltaina World dog show-pippaloihin menossa
 Keskiviikolta. Treenit olen käynyt tällä viikolla tekemässä Mäntsälän Kuntokeitaalla. Plussaa supermahtavasta asiakaspalvelusta!

 Monia varmaankin kiinnostaa miten olen syönyt ja tässä ruokapäiväkirjaa eiliseltä. Here we go!

Aamupala klo 09:30:
Kaurapuuroa raejuustolla, kookosöljyllä ja marjoilla
Vitamiinit

klo 12:15 Ennen salia:
Kaksi siivua ruisleipää paahdettuna ilman voita, päällä raejuustoa ja kolme viipaletta ylikypsää kinkkua
Smoothie, jossa jäisiä mustaherukoita ja mansikoita, pari rkl maustamatonta maitorahkaa, loraus vettä ja maitoa

Klo 15 välittömästi salitreenin jälkeen:
Heraproteiini ja banaani

Klo 16 Lounas:
Keitettyä ohraa, itse maustettu broilerin rintafilee, salaattia, persikka

klo 20:30 Myöhäinen päivällinen:
Salaatti pienellä kourallisella tacosipsejä, 10% jauhelihalla ja salsalla

Klo 22 iltapala:
Skyr-rahka ja vajaa purkillinen maustamatonta maitorahkaa sekaisin

Muut klo 18-20:
Lidlin appelsiinin sisällä oleva sorbettijäätelö
Neljä siivua Italiasta tuotua ilmakuivattua kinkkua
Nektariini
Muutama salmiakkipastilli

Tasaisesta ruokailusta olen pyrkinyt pitämään kiinni ja eilen herkuttelinkin siinä illalla leffaa katsellessa jäätelöllä ja ilmakuivatulla kinkulla. Aineenvaihdunta on toiminut todella hyvin ja vettä juon treenin aikana juodun nesteen lisäksi ainakin kolme litraa. Saattaa mennä enemmänkin meinaan en ole ihan varma, koska mulla on koko ajan jano ja puolillaan oleva vesilasi jossain pöydällä :-D Ostin myös perjantaina testiin Vogelin Molkosan heratiivisteen ennaltaehkäisemään ruokavalion muutoksesta mahdollisesti johtuvaa turvotusta ja vatsantoiminnan sekoittumista. Kaikkihan on mennyt onneksi hyvin, mutta siitä huolimatta olen nyt kolmena päivänä käyttänyt Molkosania kerran päivässä vajaa ruokalusikallinen sekoitettuna vitamiiniporetabletin sekaan. Mulla ei ole kaikkia vitamiineja mukana täällä vanhemmilla ja muun muassa maitohappobakteerit jätin kotiin, joita syön muuten päivittäin. En nyt mitään erikoista tuosta tuotteesta vielä osaa sanoa, mutta ainakin vatsa on toiminut hyvin, ei turvota ja neste maistuu ja haisee epämiellyttävältä :-D Jatkan käyttöä, koska eihän se koskaan ole pahasta pitää erityisen hyvää huolta vatsastaan.

Joten tännepäin kuuluu erityisen hyvää. Nyt on tulossa kiireinen alkuviikko enne torstaiaamun lähtöä, mutta meillä on Espanjassa nykyään wifi ja otan läppärin mukaan reissuun. Mullahan ei siellä ole kuin aikaa rentoutumisen ohella, joten aion päivitellä blogiin vaikka ihan perus kuulumisia ja mitä olen puuhaillut sieltä auringon altakin :-) Asukuviin yritän myös panostaa matkan aikana, jipii! Mulla on meinaa kasa ihania kesävaatteita käyttöä odottamassa, koska niitä ei ole tullut Suomessa työtäytteisen kesän vuoksi käytettyä.

Nyt jatkan leffan katselua, ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ps. Booztilla on ale käynnissä tänään viimeistä päivää. Kannattaa kurkata alepuoli sekä syysuutuudet!

2 kommenttia:

  1. Toi sun muutos on vaan jotain upeaa, kiitos kun olet inspiraatio meille lukijoille!
    Minulla olisi pari postaustoivetta: postaus kuvineen sun asunnosta sekä reseptejä niille diet nuudeleille :D Mukavaa lomaa näin etukäteen,oot sen ansainnu<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela