Sporty in the sun with Speedo

perjantai 15. elokuuta 2014Heippa ja elossa ollaan! Nämä kaksi ensimmäistä päivää on mennyt ihan liian nopeasti ja tällä hetkellä pelkään päivien menevän liian nopeasti ja Suomeen paluu ei houkuta yhtään. Mun on niin hyvä olla täällä ja olen nauttinut olostani täysin rinnoin. Tänään sain käytyä treenaamassakin ja vaikka vähän hakemista olikin uuden salin vuoksi sekä kovan kuumuuden vaikutuksen takia, niin sain ihan ok-treenin vedettyä olkapäille ja ojentajille. Mulle vaikuttaa kuumuus niin, että en meinaa lyhyttä sarjaa jaksaa tehdä vaan toimii paremmin sellaiset 10-15 toiston sarjat. No, pääasia on että saa käytyä treenaamassa ja aina yhtä kivaahan se on ;-)


 Ennen lähtöäni sain yhteistyön merkeissä valita Speedolta tulevasta mallistosta mieluisan uimapuvun, -lasit ja -hatun sekä uintivastusta lisäävät hanskat. Uimapuku lähtikin tänne heti mukaan, koska ainakin ajatuksen tasolla olisi tehdä vähän palauttavana treeninä uimistä täällä lomallakin. Saa nähdä jääkö vain ajatuksen tasolle, mutta eikö se ajatus ole jo puoliksi tehty? ;-) Viimeistään sitten kotona, kun pitäisi muutenkin kiinnittää kehonhuoltoon enemmän huomiota ja uiminen on siihen todella hyvä keino.

Pakko sanoa, että yllätyin kuinka mukava uimapuku oli päällä (nimimerkillä viimeksi sellaista käyttänyt noin 15 vuotta sitten) ja varsinkin kaarituettomuus epäilytti. Kuten kuvista kuitenkin näkee, oikean koon kanssa rinnatkin pysyvät ihan kivasti siellä missä pitääkin ja no, näkyy että kyllä jotkut tissitkin omistaa :-D Eli plussaa paljon siitä! Kaiken muun lisäksi valitsemani uimapuku on todella tyylikäs, sporttinen ja jotenkin klassinen. Jos uikkarista ei jäisi niin pahat rusketusraidat, voisin hyvinkin kuvitella vaihtavani biitsiasuksi uikkarin biksujen tilalle.


 Uimapuku on Speedon materiaaleista Endurance10:ä, joka tarkoittaa uikkarin kestävän 10 kertaa paremmin klooria, kuin kloorilta suojaamattomat uimapuvut. Tästä syystä uimapuku palautuu muotoonsa, on kestävä ja pysyy uudenveroisena todella pitkään.


Miten uikkarit iskee teihin? :-)

3 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Yllätyin kuinka kivalta tuo uikkari näyttää :) Kenen kanssa olet siellä reissussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä hetkellä tavallaan yksin ensimmäisen viikon, mutta ensi torstaina tulee Cristiina hänen avokkinsa tänne kämpille :)

   Poista
 2. Ei vitsit, todella upeita kuvia! Oot niiiin huimasti kaunistunut, etten kestä! Oot siis ollu aina todella kaunis :) oon kova uimaa, 5 kertaa viikko ja nyt pitäs kyl ostaa uus uimapuku ku alkaa käymään tosi isoks entinen ! Itse vaan arastan aika paljon muun värisiä uimapukuja kuin musta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela