#OOTD 17/8

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Heippa! Täällä on mennyt viikonloppu laiskoissa merkeissä. Eilen otin pari tuntia aurinkoa, kävin kaupassa ja illemmalla salilla tekemässä treenin. Loppuilta menikin mukavasti dataillessa ja aikaisin nukkumaan mennessä. Tuli vedettyä sellaiset 12h yöunet, eli ainakin univelkoja on kuittailtu :-D Tänään oli pitkälle päivään pilvistä, joten tuli vain löhöiltyä sisällä ja poikkesin sentään pikaisen reissun Plaza Mayorilla. No eihän siellä ollut melkein mitkään kaupat auki näin sunnuntaihin vaikka nettisivuilta tarkistin, että pitäisi olla auki. Onneksi sinne kerkeää sitten myöhemminkin ja syysvaatteita pitää ostaa, niin eipä niitä täällä tarvitsekaan. Se on ollut tässä lomassa ihanaa, kun ei ole mitään "pakkoa" tehdä jotain, juosta nähtävyyksiä, olla kokoajan menossa ja niin edelleen. Mañana, Mañana, jos sattuu huvittamaan ;-)

Naippailin kotiin päästyä vielä asukuvat. On kyllä ollut niin ikävä kesäpukeutumista. Vaikka Suomessakin säät helli, niin mähän tosiaan vietin kaikki aurinkoiset päivät töissä. Onneksi täällä saa vähän otettua takaisin.

 Top Seppälä/Skirt&Bag H&m/Watch Daniel Wellington (gifted)

Tänään ajattelin käydä tekemässä vähän aerobista tossa lähibiitsillä, kunhan aurinko vielä vähän laskee. Ihan vaan rappusia ja jotain plyotreenin tyylistä. Hiekasta saa sen verran hyvää lisävastusta, niin kiva kokeilla miten treeni sujuu siinä. Ja en ole käynyt meressä uimassa ainakaan kolmeen vuoteen, niin jos samalla hoitaisi senkin alt. Tosin olen sellainen arkajalka sekä vilukissa, että taitaa jäädä ihan vaan ajatuksen tasolle ;-) Katsotaan miten mimmin käy.

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille! xx.

2 kommenttia:

  1. Hei! Näytät kyllä upealta! Hienoa työtä olet kyllä tehnyt. Onnittelut siitä. :)
    Kysymykseni ei liity postaukseen, mutta mielenkiinnostani haluaisin kysyä, että millä tavalla miinuskaloreilla oleminen on vaikuttanut uneesi. Nukutko hyvin vai katkonaisesti?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela