OMBRE

lauantai 30. elokuuta 2014

Eilen sain kevyen laskun lomalta perusarkeen, kun menin heti ensitöikseni laittamaan kesän ja auringon jäljiltä kärsineet hiukseni uuteen uskoon Ericalle Parturi-kampaamo Lilaan. Tällä kertaa vaihdettiin kaikki hiukset uusiin, koska suurin osa vanhoista pidennyksistäni, eli kaikki tummat, olivat vuoden vanhat. Eli oli jo aikakin hankkia uudet ja samalla sain mahdollisuuden tehdä jotain ihan uutta hiuksille. Muuten ei mitään kovin radikaaleja muutoksia viitsi tehdä, koska tuo tukka ei ihan ilmaista ole. Olin laittanut Ericalle kuvan tukasta, jollaisen haluan ja neiti oli tilannut mulle pari punttia B*longin liukuvärjättyä teippihiusta. Laitettiin lisäksi tyveen hieman tummempi väri sekä muu osa omasta tukasta sävytettiin KC Luxima-kiiltosävytteellä. Emme olleet oman tukan pituuksia värjänneet tammikuun jäljeen, joten kivaa freesausta toi heti tuo sävyte :-)

Kasvattelen myös koko ajan omaa tukkaa tuolla pidennysten alla ja tämä vuosi on ollut oikea tukan kasvupyrähdys. Pituutta alkaa olemaan jo hyvin yli olkapäiden ja tälläisessä pituudessa oltiin nyt ennen latvojen siistimistä. Kasva tukka kasva! ;-)

Ja tälläinen tukka lopulta tuli. A-I-V-A-N ihana! Kampaamossa on luonnollisesti todella vahvat valot, joten ensimmäisessä kuvassa latvojen väri vähän vääristyy. Vaikka mulla onkin lähes koko vuosi ollut vaaleampaa latvaa ja vaaleaa joukossa, niin on tämä jotenkin taas ihan erinäköinen :-)

 

Vieläkö liukuvärjätty tukka iskee vai alkaako jo olemaan vähän so last season?

10 kommenttia:

 1. on kyllä ihan vanha juttu jo..

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää :) Tosin mun mielestä vielä kivempi nyt on semmonen vähän luonnollisempi ombre, että yläosasta olis vähän vaaleempi vielä :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä! Mun mielestä ei oo niin väliä vaikka oiskin "last season" jos se vaan sopii kantajalleen.

  VastaaPoista
 4. Omassa päässä kyllästyin, mutta muilla näyttää kivalta. Miksi se meneekin aina niin! :)

  VastaaPoista
 5. saitko hiukset blogin kautta?:)

  VastaaPoista
 6. Ooh, latvan väritys on tosi hyvä! Hyvältä näyttää ja tuli mieleen, että sulle voisi sopia hyvin muutenki tuollainen vaaleampi tukka tai vaikka saman väristä raitaa.. Mutta siis me like! :)

  VastaaPoista
 7. En ole koskaan ymmärtänyt liukuvärjäystä, mutta se onkin vain mun mielipiteeni. Jokainen pitää sellaisia hiuksia, joissa viihtyy.

  VastaaPoista
 8. Sun suu näyttää ihan Tuksun suulta :D

  VastaaPoista
 9. Laitettiinko sun hiuksiin ainoastaan vaaleita pidennyksiä vai tummia myös? Upea lopputulos kyllä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela