MYYDÄÄN: WOOLRICH ARCTIC PARKA DF

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Ostin vajaa vuosi sitten unelmieni untuvatakin, jonka uskoin olevan ikuinen. No kuinkas kävikään ja nyt kokeillessani takkia, totesin sen olevan aivan liian suuri, vaikka malli on kevyesti a-linjainen ja olin koko kevään ja kesän vakuutellut itselleni, että kyllä takki on varmasti edelleen sopiva. Mutta liian iso tuo nykyään on ja suurella haikeudella luovun takista. Varsinkin kun mistään kaupoista ei meinaa nyt löytyä kivaa talvitakkia tämän tilalle, argh!

Kyseessä on aivan ihana, ajattoman mallinen musta Woolrichin W'S Arctic parka df-untuvatakki koossa M (38-40)

viime talvelta kuva takki päällä

Stockmannilla takilla on hintaa reilu 700e ja netissä Woolrichin omilla sivuilla 699e. Takki on lähes uudenveroisessa kunnossa, ainoastaan hihan resorien sisäpuolilla näkyy käytönjälkiä nukkana sekä ihan pientä kaulan alueella meikistä. Hupussa aito turkisreuna (raccoon) ja takin täyte 70% untuva, 30% höyhen.

Mitat:
Olka-helma 80cm
Olka-olka 40cm
Kainalo-kainalo 50cm

Hintapyyntö takille on 350e sisältäen postikulut (myös nouto ok), mutta tarjouksia voi kanssa laitella. Sähköposti turhamaisuus@hotmail.com

1 kommentti:

  1. Hei,

    Kysyisin takista sen verran, että kestääkö takki talvin kovimmat pakkasetkin? Eli onko se tarpeeksi lämmin -20 asteessa?

    Kiitos!

    Anni

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela