Mixing around

tiistai 26. elokuuta 2014

Heippa! Miten nää päivät taas juoksee? Tuntuu kuin olisin viimeksi päivittänyt blogia ihan pari päivää sitten, mutta nyt onkin jo Suomessa menty tiistain puolelle. Kaikenmoista on tullut puuhailtua ja kertoilen paremmin loman kuulumisia sitten kotoa. Nyt tulee sunnuntain asu, jossa tuli vietettyä ilta Malagassa kierrellen. En tiedä miksi tulin kokeilleeksi tuota raidallista paitaa noiden shortsien kanssa, mutta yllätyinkin kuinka hyvin ne sopivat yhteen. Tuli omasta mielestä yllättävän kiva asu :-)

 Top Bikbok/Shorts Gina tricot/Bag H&m/Sandals Lindex/Watch Daniel Wellington (gifted)

Nyt pakko painua unille. Hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. Todella freeshi asu! :) Tuo laukku tuo kyllä sitä jotain extraa jokaiseen asuun, oon ihastellut sitä näissä kuvissasi. Ja näytät taas niin kauniilta!

  VastaaPoista
 2. Vihdoin löysin blogiisi takaisin, en ollut tallentanut kirjanmerkkeihin nii meni hetki ennen kun muistin blogin nimen :) Huikee muodonmuutos siun kropassa tapahtunu.

  VastaaPoista
 3. Niin upeet hiukset ! Millä laitat ne ? :)

  VastaaPoista
 4. Olet aivan upean näköinen! Ja tämä seuraava kysymys pelkällä rakkaudella: olet varmastikin joutunut laittamaan muodonmuutoksesi jälkeen vaatekaappisi täysin uusiksi? Vai ovatko vanhat vaatteet edelleen käytössä? Tuollainen muodonmuutoshan olisi oikein oiva syy jos kenellekin laittaa vaatekaappi uusiksi ja ostella kaikkea ihanaa ja uutta... :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela