Mixed animals

torstai 21. elokuuta 2014

Buenos Dias! Kohtapuoliin pitää lähteä ajelemaan Malagaan hakemaan Cristiina ja hänen avokkinsa kentältä, mutta tulin tässä aamupalan syönnin yhteydessä laittamaan teille asukuvat eiliseltä. Ihan hassua muuten, että olen ollut täällä jo viikon. Aika mennyt ihan kamalan nopeasti ja vähän harmittaakin, että on enää viikko jäljellä. Onneksi mulla on paluuta seuraava viikonloppu täynnä ohjelmaa, kun on kampaajaa (vaihdetaan koko reuhka, eli muutosta tulossa ;-) sun muuta ja 1.9. alkaa koulu. Ei kerkeä mököttämään vain kotona, kun ei ole mitään töitäkään koulun oheen näillä näkymin ennen syyskuun loppua tiedossa. Nyt taas tullut sellainen olo, että ei mulla ole koulua lukuunottamatta Suomessa oikein mitään, mikä muyt siellä pitäisi. Raivostuttavaa. Ja olen kotiutunut täällä tuolle salillekin niiiiin hyvin ja saanut sellaisia moikkaus-salituttuja sekä henkilökunnan kanssa tulee höpöteltyä paljon. Yyyy.

Kumminkin, tälläisessä asussa tuli eilen pyörittyä. Tämä on sama jumpsuit, kuin kuukauden takaisessa postauksessa vilahtanut kukallinen versio. Tykkään näistä molemmista todella paljon ja varsinkin vyön kanssa näyttää omaan silmään todella kivalta :-) Simppeli, mutta silti jotain jujua.

Jumpsuit&Bag H&m/Belt Stradivarius/Watch Daniel Wellington (gifted)

Nyt pakko alkaa touhuumaa, että olen ajoissa vastassa. Pitää meinaan varmaan poiketa Ikeassa ennen hakua, koska lamppujen ostaminen täällä on työn ja tuskan ostaminen :-D Tarvitsisin kylppärin spottiin uuden lampun ja se pää on sellainen vähän erikoisempi. No eihän täällä ole välttämättä isoissakaan marketeissa koko hemmetin lamppuja myynnissä ja kävin eilenkin kolme kauppaa läpi, eikä yhdessäkään ollu mitään edes lähellekään oikean tyylistä, vain niitä sellasiai "tavallisia". Joten suosiolla Ikeaan. Laters!

7 kommenttia:

 1. Olet tosi kaunis ja naisellinen. Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Sähän voit muuttaa vaikka sinne espanjaan, kun käyt ensin koulun loppuun. Jos kerran tuntuu ettei suomessa mikään pitele, niin miksi ei lähteä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän ja aika varmasti olisin jo aikoja sitten muuttanut ulkomaille ainakin hetkellisesti, jos ei olisi koulu kesken Suomessa :-)

   Poista
 3. Voi Miksu miten kateellinen mä oonkaan tosta sun brunasta! :D

  VastaaPoista
 4. Pidä hauska reissu ja palaa virkistyneenä takaisin:) Tsemppiä myös kouluun!

  VastaaPoista
 5. Mikaela, mun mielestä sä turhaan haet suu korvissa-hymyä sun kuviin. Oot kaikista kauneimmillas, kun hymyilet vienosti ja LUONNOLLISESTI :) Tässä hyvä esimerkki: http://3.bp.blogspot.com/-jJbOounYT9A/U_WNIZ2dr4I/AAAAAAAAgzI/Co05iTIsDsY/s1600/20.8%2B069.JPG

  Eli ei enää irvistyksiä, jooko? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela