Päivä kukkakuosissa

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Heippa! Onko siellä mennyt hellepäivän vietto hyvin? Itse vietin tänään vapaapäivän Helsingissä nautiskellen Suomen kesän kauneudesta. Ensiksi kävimme lounalla Ludviginkadulla sijaitsevassa kreikkalaisessa El Greco -ravintolassa, jota voin lämpimästi suositella. Ravintola oli todella kaunis, palvelu oli hyvää ja tänään lounaslistalla olleet kreikkalaiset lihapullat oli ihan tajuttoman hyviä! Pitääkin tehdä niitä joku päivä itsekin :-) Lounastamisen jälkeen suunnattiin Eiranrantaan kävelemään, istuskelemaan puistoon ja haettiin jäätelöt Helsingin jäätelötehtaalta. Allekirjoittanut sai puolet salamavauhtia sulavasta jätskista käsille, reisille ja tuulen lennättämille hiuksille, mutta eipä se niin justiinsa ole :-D Tuskastelinkin, että miten kaikki muut saa syötyä nätisti, mutta mun jäätelönsyönti menee kirjaimellisesti reisille.


Aamulla päälle valikoitui vilpoista ja kepeää. Itse tuskastun hiostavissa vaatteissa todella nopeasti, joten vedin varman päälle ja valitsin asuksi kesäisen ja tyttömäisen jumpsuitin.

Jumpsuit H&m
Belt Pieces
Watch Daniel Wellington (gift)

Nyt mulla alkaakin työntäytteinen puolitoistaviikkoinen. Mulla on tulevien kymmenen päivän ainoa vapaapäivä torstaina, mutta tsempillä painetaan, koska viimoinen työpäivä näillä näkymin ennen syyskuuta on tämän kuun viimeinen päivän. Sitten onkin koko elokuu lomailua ennen syyskuussa taas jatkuvaa koulua :-) Odotan koulun alkua jotenkin todella paljon. Koko kevät meni työharjoittelussa, joten olen viimeksi ollut koulun penkillä viime joulukuussa. Opiskelujen kannalta on näillä näkymin tulossa kiireinen syyslukukausi, koska pitäisi saada pakettiin viimeiset pakolliset kurssit. Onneksi nyt on taas energiaa ja tarmoa paneutua opiskeluun. Tai ainakin toistaiseksi, katellaan uudestaan pari viikkoa koulun alun jälkeen, kun hommia alkaa kasaantumaan :-D

Nyt nukkumaan, Hyvää yötä. Xx!

11 kommenttia:

  1. Kuinka kauan aikaa sit oot ostanut tuon jumpsuitin? :)

    VastaaPoista
  2. katoin vaan kuvat, hyvä miksuuuuu!
    T:mies

    VastaaPoista
  3. Íhana asu ja ihana sinä! <3

    VastaaPoista
  4. Hei voisitko joskus tehdä reseptipostauksen siitä sun kebabista mikä on vilahdellut instagramin puolella? :)

    VastaaPoista
  5. Ihana ihana jumpsuit! Täydellinen kesävaate :)

    VastaaPoista
  6. Näytät niin freesiltä ja hyvinvoivalta, ihania kuvia ja ihana jumpsuit! :)

    VastaaPoista
  7. Hei, tyhmä kysymys mutta minkä kokoinen toi sun jumpsuit on ? :) olen itse ajatellut ostaa saman

    VastaaPoista
  8. Onko oikeesti ihan hirveän vaikeata vastata blogisi lukijoiden kommentteihin?

    VastaaPoista
  9. pakko sanoo oot niiiin upeen näkönen nykyäään WAU! oon niin ylpee ja onnellinen sun puolesta et oot vihdoin onnistunu saaamaan kilot poois! :))

    VastaaPoista
  10. Kommentoin tähän postaukseen ensimmäistä kertaa sulle, mutta eipä taida toistua kun et edes näin vähään määrään kommentteja viitsi vastata..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela