Jätski kruunaa shoppailun

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Jäätelö ja kesä kuuluvat olennaisesti yhteen, mutta miltäs kuulostaisi jäätelö, kesä ja shoppailu samassa lauseessa ja siihen päälle vielä se, että sinulle maksetaan rahaa takaisin tekemistäsi ostoksista? Ainakin omaan korvaan todella hyvältä! Lisäksi nuo neljä voi yhdistää helposti ihan omalta kotisohvaltakin käsin.

Kuinka moni teistä lukijoista on kuullut Ostohyvitys-palvelusta? Kyseessä on nettisivu, jonka kautta saat bonusta, eli puhdasta rahaa suoraan tilillesi tekemistäsi ostoksista. Sivustolta löytyy yli 500 nettikauppaa ja parhaimmillaan voit saada jopa yli 10% bonusta tekemäsi ostoksen loppusummasta. Ostohyvitys-palvelusta löytyy muun muassa Feelunique sekä Lookfantastic, joiden kautta tilaan lähes kaiken kosmetiikan sekä meikki- ja hiustuotteeni.


Nyt kun on yhdistetty kesä, shoppailu ja bonukset ostoksista, niin entäs se jäätelö? Ostohyvityksellä on juuri alkanut kampanja, jossa 15.-31.7. välisenä aikana uudet sekä jo rekisteröityneet bonusta keräävät käyttäjät saavat ilmaisen jäätelötuutin. Eli viimeistään tuo on hyvä syy rekisteröityä palvelun käyttäjäksi :-) Palveluun rekisteröityminen ja sen käyttäminen on kaiken muun hyvä lisäksi täysin ilmaista!


*Yhteistyö on toteutettu yhdessä Ostohyvitys.fi kanssa

3 kommenttia:

 1. Voisitko valoittaa, minkälaista cardiota teet ja kuinka usein, ja kuinka paljon käyt salilla :) etenkin ton rasvanpolton kannalta kiinnostais, millä eväillä sait ton yli 10 prosenttiyksikköä alemmas :) Plus päivitetty inbody kiinnostais! Tosi hieno saavutus sulla jo nyt! Keep up the good work!

  VastaaPoista
 2. Heippa Mikaela!

  Näin sun instagramissa kuvan homemade kebabista! Olisiko mahollista saada tietää, mitä lihaa, mitä kastikkeita yms annos sisälsi? Näytti meinaan pirun hyvältä :-)

  VastaaPoista
 3. pliis,mainostat halpaa tuuttijätskiä?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela