Uutta linssiä

lauantai 19. heinäkuuta 2014


Heippa! Ostin aikalailla tasan vuosi sitten kakkoskameraksi Nikon1 J2-mikrojärjestelmäkameran ja se onkin ollut reissuissa ahkerassa käytössä. Harvemmin enää edes jaksan kotoa poistuessa ottaa painavaa Nikon D3100-järjestelmäkameraa mukaani, vaan nappaan tuon pienen ja kevyen valkoisen kaunokaisen laukkuuni. Esimerkiksi Malagassa jouluna otetut kuvat on otettu tällä kameralla ja 10-30mm linssillä. Olen tähän mennessä kuvaillut mukana tulleella perus zoom-objektiivilla, mutta nyt päätin hankkia siihen paremman kiinteän Nikkor 18.5mm f/1.8 -linssin.

Vaikka olen ihan hyvin pärjännyt tuolla mukana tulleella 10-30mm linssillä, niin halusin kuitenkin saada vieläkin parempia kuvia reissuissa, varsinkin hämärässä, joten päädyin hankkimaan tuollaisen kiinteänkin objektiivin. Olen lähdössä 14.elokuuta pariksi viikoksi Espanjaan ja illat ovat siellä todella pimeitä, joten kivempi kuvailla tuollaisella valovoimaisemmalla linssillä :-) Linssin tilasin Rajalasta ja hintaa sillä oli 199euroa.


Tässä muutamia uudella linssillä otettuja snap shotseja. Asetukset rehdisti automaatilla ja kirkkauden ja  sekä automaattisen värikorjauksen verran photoshopilla ennen julkaisua käsitelty. Ensimmäinen kuva on otettu hieman hämärämmässä, muut tässä aamun mittaan luonnonvalossa. Ihan kivoja kuvia tällä saa otettua ja millään malta odottaa, että pääsen testailemaan tätä kunnolla :-)


Ps. Nellyltä 21.7. asti koodeilla 15MORE 15% lisäalennus aletuotteista sekä SUMMER20 20% alennus koko valikoimasta, kun tilaa yli 100eurolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela