Uutta linssiƤ

lauantai 19. heinƤkuuta 2014


Heippa! Ostin aikalailla tasan vuosi sitten kakkoskameraksi Nikon1 J2-mikrojƤrjestelmƤkameran ja se onkin ollut reissuissa ahkerassa kƤytƶssƤ. Harvemmin enƤƤ edes jaksan kotoa poistuessa ottaa painavaa Nikon D3100-jƤrjestelmƤkameraa mukaani, vaan nappaan tuon pienen ja kevyen valkoisen kaunokaisen laukkuuni. Esimerkiksi Malagassa jouluna otetut kuvat on otettu tƤllƤ kameralla ja 10-30mm linssillƤ. Olen tƤhƤn mennessƤ kuvaillut mukana tulleella perus zoom-objektiivilla, mutta nyt pƤƤtin hankkia siihen paremman kiinteƤn Nikkor 18.5mm f/1.8 -linssin.

Vaikka olen ihan hyvin pƤrjƤnnyt tuolla mukana tulleella 10-30mm linssillƤ, niin halusin kuitenkin saada vielƤkin parempia kuvia reissuissa, varsinkin hƤmƤrƤssƤ, joten pƤƤdyin hankkimaan tuollaisen kiinteƤnkin objektiivin. Olen lƤhdƶssƤ 14.elokuuta pariksi viikoksi Espanjaan ja illat ovat siellƤ todella pimeitƤ, joten kivempi kuvailla tuollaisella valovoimaisemmalla linssillƤ :-) Linssin tilasin Rajalasta ja hintaa sillƤ oli 199euroa.


TƤssƤ muutamia uudella linssillƤ otettuja snap shotseja. Asetukset rehdisti automaatilla ja kirkkauden ja  sekƤ automaattisen vƤrikorjauksen verran photoshopilla ennen julkaisua kƤsitelty. EnsimmƤinen kuva on otettu hieman hƤmƤrƤmmƤssƤ, muut tƤssƤ aamun mittaan luonnonvalossa. Ihan kivoja kuvia tƤllƤ saa otettua ja millƤƤn malta odottaa, ettƤ pƤƤsen testailemaan tƤtƤ kunnolla :-)


Ps. NellyltƤ 21.7. asti koodeilla 15MORE 15% lisƤalennus aletuotteista sekƤ SUMMER20 20% alennus koko valikoimasta, kun tilaa yli 100eurolla.

Ei kommentteja:

LƤhetƤ kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela