DIY: Brasilialainen biksualaosa

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Heipparallaa! Heh, kunnon niksipirkkailu näköjään menossa :-D Tällä kertaa tulee kesäinen vinkki, miten saa isot tai muuten vain takapuolesta istumattomat bikinien alaosat muokattua käyttökelpoisiksi. Niin sanonut Brazilian bikini bottom tai Scrunch butt bikini bottom-alaosan saa tehtyä muutaman euron tuunauksella, johon ei tarvitse eden ompelukonetta. Neula, lanka, nuppineulat sekä kumilanka riittää.


1. Aloita leikkaamalla halutun pituinen pätkä kumilankaa ja aseta se nurjalle puolelle takaosan keskelle. Kiinnitä kumilanka nuppineuloilla samalla rypyttäen. Huomioi, että takapuolen peittävyys pienenee, joten mitä pienemmät biksut ovat jo valmiiksi takaa, sitä lyhyempi rypytys riittää.


 2. Ompele kumilanka kiinni bikineihin samalla rypyttäen.


 3. Valmis!

Bikinien istuvuus takapuolesta paranee huomattavasti, eikä alaosa ala "lörpöttämään" pepusta märkänäkään :-) Ja kyllä, koko postauksen tarkoitus oli vain saada laittaa peppukuva blogiin. No ei vaiskaan! Toivottavasti tästä oli joillekin iloa varsinkin nyt, kun noi biksukelitkin ilmeisesti vihdoin tulevat.

9 kommenttia:

 1. No sepäs oli helppo ohje, kiitos! :) mä tilasin kesäksi Ebaystä "Victoria's Secret" biksujen alaosan, jossa on myös rypytetty keskikohta. Ne vaan on niin hyvän näköiset ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo loppulausahdus :D Ja kyllä on kivannäköiset biksut, kiitos vain vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Rohkee tuo viimeinen kuva. Mutta sulla on kyllä niin nätti pylly että sitä kehtaa tuolleen näyttää :) oot kyllä aivan mahtavan olonen ihminen!

  VastaaPoista
 4. Heeei supa clever! Enpä olis itse hoksinut! Ja hei kyllä hyvää peppua voi vähän näytelläkkin!

  VastaaPoista
 5. Jes! Kiitos Mikaela tästä! Nyt lähenki metsästämään kuminauhaa ja tuunaamaan bikinit kuntoon! :))
  Miks suomesta on niin vaikeeta löytää kyseisen mallisia biksuja, ihan valmiina :((

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Loisto idea! Multa löytyykin kaapista yhdet joihin voisin tuota testata.. Kiitos:)

  VastaaPoista
 7. hei ihan sikahyvä! harmi etten lukenu tätä postausta aiemmin, niin olis päässy tunailemaan uudet bikinit :/ :)

  VastaaPoista
 8. Yllättäen et julkaise kommenteja jotka paljastaa kuinka paljon oikeesti huomiota kerjäät netissä. Mitä sulle on tapahtunut? Tottakai saa olla ylpeä tuloksistaan mutta hyvän maun raja menee siinä kun lähtee levittämään noita perse poseerauksia ympäri nettiä vaatteiden kanssa tai ilman. Miksi ihmeessä sä teet niin. Onko kusi noussu noin pahasti päähän. Sun blogis oli ennen kivaa luettavaa mutta nyt ei onnistu kun joka tuutista tulee treeniätreeniätreeniä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela