Pikkusiskon vaatekaapilla

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

No ei ihan, mutta tavallaa. Siskoa kun en omista ;-) Olen tänä vuonna joutunut ostamaan 98% kesävaatteista uusiksi, koska mahtuisin melkein tuplana viime kesän vaatteisiin. Plussaa siitä, että on saanut shopata sydämensä kyllyydestä oikeasti tarpeeseen (okei, ihan pikkusen on ehkä mennyt överiksikin shoppailujen kanssa :-D Liikaa kaikkea kivaa kaupoissa), mutta aika kallistahan se on. Tästä syystä kävin huvikseni kiertelemässä yksi päivä Seppälän lastenosastoa ja siellä oli ihan kamalasti kaikkia kivoja vaatteita! Muutamasta oli isoimmat senttikoot loppuneet ja jäi oikeastikin harmittamaan pari juttua. Muun muassa yksi todella kiva solmittava hihaton farkkupaita jäi kaivelemaan, mutta käyn tulevalla viikolla kurkkimassa jos Riihimäen Seppälöistä sitä vielä löytyisi oikeassa koossa.

Tajusin myös, että esimerkiksi perus spagettiolkaintopit käyn tästä lähin hakemassa lastenosastolta. Ostin H&m:n lastenosastolta pakkauksen, jossa oli musta ja valkoinen perus spagettiolkaintoppi ja hintaa oli sellaiset 8euroa. Materiaalitkin on yleensä paljon parempia lastenvaatteissa, verrattuna naisten. Paljon puuvillaa ja muita luonnonkuituja.

 Hame Seppälän lastenosasto 164/170cm 12,95e

 Maksimekko Seppälän lastenosasto 152/158cm 12,95e

Tuon hameen söpöyteen rakastuin todella paljon ja samasta kankaasta oli myös toppi numeroprintillä. Maksimekko oli todella väljää mitoitusta, mutta lyhyempänä senttimittana tuo jää juuri kivasti vähän nilkan yläpuolelle midi/maksimittaiseksi. Seppälän lastenosaston vaatteet ovat aika isoa mitoitusta verrattuna esimerkiksi H&m:ään, josta 170cm oli siinä ja siinä vaatteesta riippuen. Tosin ne perustopit taisin ostaa 158/164cm koossa, koska 170cm oli loppunut. Sopivat kuitenkin olivat :-)

Eli kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa erityisesti oman kotimaisen Seppälämme tyttöjenosasto! Itse aion ainakin pitää sitä silmällä loppukesästä syysvaatteiden toivossa ;-)

20 kommenttia:

  1. Laitatko isoksi tulleet myyntiin tänne? :) vai ootko myynyt jo kirppiksellä pois?

    VastaaPoista
  2. Oot kuumakuumempikuumis<3

    VastaaPoista
  3. Voitko laittaa ohjeen siitä kirsikkajäätelöstä blogiin postauksen muodossa?:) Näytti tooosi hyvälle!

    VastaaPoista
  4. Oot sit käyny laittaa naamaa botoxia ja tissit

    VastaaPoista
  5. Tuo harmaa maksimekko näyttää tosi upealta :)

    VastaaPoista
  6. Mäkin oon tänä keväänä hoksannut seppälän lastenosastojen ihanuudet!! Aivan ihania ja värikkäitä juttuja, ja plussaa tietenkin myös se että hinnat on tosi paljon halvemmat kuin naisten vaatteissa! :)

    VastaaPoista
  7. luin joskus vuosi sitten sun blogia ja eksyin indiedaysin kautta tänne. ihan järkytyin kuinka olet saanut hienon vartalon itsellesi!! mahtavaa! itsellä on myös painon jojoilua ja ikuista laihdutusta taustalla.. treeni motivaatio meni pitkän sairastelun mukana :(
    sain ihan mielettömän inspiraation nyt kun luin sinun blogia!!! <3

    tsemppiä ja onnea tuhannesti!!!!!


    riina =)

    VastaaPoista
  8. ps. aika henk.koht kysymys, mutta pienenikö sinulla rinnat, kun laihdutit. tai kuppikoko? itse laihdutin 10kg ja rinnoissa ei tapahtunut mitään muutosta.

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. ???? mitä vittua ihmiset

      Poista
    2. kertoo enemmän viestin laittajasta kuin Mikaelasta.

      Poista
  10. Vau oot upee!
    Minäkin oon saanu uusia vaatekaappia laihtumisen myötä, ja jopa monet S-koon vaatteet on ihan liian isoja, ja vain roikkuu päällä. Viime viikolla kiertelin itsekin täydentämässä vaatekaappia H&M:n, Seppälän ja Lindexin lastenosastoilta! Siinä kierrellessä kyllä vähän huvitti itseäkin ja mietin mitä muut ajattelee, mutta kyllä sieltä oikeesti löytää hyviä vaatteita! Ei noista tänkään postauksen vaatteista vois mitenkään päällepäin arvata, että ne on lasten :D

    VastaaPoista
  11. oi, aivan ihana tuo ankkurimekko, jopa niini hana, että kävin lounastauolla ostamassa itselleni samanlaisen :D
    itsekin usein kiertelen lastenosastot läpi, usein löytyy mukaan jotain kivaa.

    Oot tehny ihan huisin työn sun kropan kanssa, näytät todella hyvältä nyt ja varmaan tunnetkin itsesi ihan eri ihmiseksi :) Hienoa työtä kertakaikkisesti!

    VastaaPoista
  12. Täällä kans yks lastenvaateosastojen kiertelijä! :D Kannattaa muuten kattoa myös poikien puolelta t-paitoja (ja miesten), niissä on yleensä kivoja printtejä ja niistä on helppo saksia toppeja :D

    VastaaPoista
  13. Ei vitsi, tosta lastenosastoshoppailusta oon kyllä kade!!! Ite oon paisunu semmoseen kuntoon, ettei meinaa mennä ees normikauppojen isoimmat (44-46) koot päälle. En suostu tajuamaan, että jos vedän tota jätskiä vielä, niin joudun oikeesti menemään isojen ihmisten kauppoihin :S oon kumminkin sua nuorempi, nuori aikuinen kumminkin, niin ne isompien lasten vaatteet on tosi trendikkäitä ja itelle muuten sopivia :( tässä läskiydessä eniten harmittaa oikeasti vaatteet ja niiden puute kaikista eniten :'( oot kumminkin antanu sen verran motivaatiota, että pieniä muutoksia elämäntavoissa näkyy jo tällä puolen ruutua! :)

    VastaaPoista
  14. Eikä! Ostin juuri tuon samaisen mekon itse vloppuna :D Poikaystävä pyöritteli silmiään kun kerroin, että ostin mekon lastenosastolta... Mutta tykkäsi kuitenkin siitä kun näki päällä :D

    VastaaPoista
  15. Pakko sanoo että näytät upeelta :--) Hyvää kesää Mikaela!

    Janina

    VastaaPoista
  16. Mä käyn kans yleensä kaupoissa kiertään myös lastenosastot, koska niistä tekee usein hyviä löytöjä ja varsinkin H&M:llä hinnat on paljon edullisemmat mitä aikuisten puolella käytännössä samasta tuotteesta! :)

    VastaaPoista
  17. Just ostin mustan bleiserin H&M:n lastenosastolta. Eikä maksanut kuin 19.9e. Oon kauan etsinyt bleiseriä, mutta en oo raskinu ostaa :) Taidanpa lähteä kiertämään Seppälänkin..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela