Kesäinen Kesofrutti

torstai 12. kesäkuuta 2014

Törmäsin jokunen aika sitten Kesofrutti-nimiseen ruokaan ja pakkohan sitä oli kokeilla. Kyseinen välipalaksikin ja vaikka jälkiruoaksikin soveltuva herkku oli niin hyvää, että on pakko jakaa se tänne omaankin blogiin ;-)


Kesofrutti
-Vaahdotettua smetanaa/vispikermaa/vaniljakastiketta
-Hedelmiä/hilloa/hedelmäsosetta/marjoja
-Raejuustoa (paras Keso 1,5% tai X-tra 0,4%)

Valmistaminen on niinkin yksinkertaista, eli vaahdota (ja makeuta) haluamasi vaihtoehto, esimerkiksi vispikerma, lisää joukkoon raejuusto ja esimerkiksi muussattuja marjoja, kuten kuvassa. Voi laittaa ronskisti kaikki vaan kippoon tai hienosti kerroksittain lasiin, jos tarjoilee esimerkiksi jälkiruoaksi. Tähän todellakin kannattaa käyttää sellaista jogurttikastikkeessa olevaa raejuustoa, kuten esimerkiksi tuo Keso tai X-tran on. Aineksien suhteet voi laittaa ihan oman mukaan. Halutessaan kermavalmisteen voi myös korvata esimerkiksi turkkilaisella, kreikkalaisella tai bulgarian jogurtilla tai maitorahkalla.

 Ihan älyttömän hyvää, nopea ja helppo valmistaa. Kaikkia kolmea vaahtovaihtoehtoa itse kokeilleena parasta tuli 20% vispikermalla. Vaniljakastike on aika makea, mutta maistui hyvältä raparperin kanssa ja 20% smetanaa en taas itse meinannut saada vaahdotettua kunnolla, mutta hyvää kyllä oli senkin kanssa. Tämä oli muuten hyvää myös pakastettuna mehujäämuottiin :-D

Oliko tämä teille tuttu jo ennestään? :-)

Ps. Muistakaa tänään alkanut Yves Rocherin kesäkampanja, jossa saa vapaavalintaisen tuotteen ilmaiseksi!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela