New in: Ray-Ban Erika

perjantai 16. toukokuuta 2014


Laadukkaat ja klassiset aurinkolasit kunnollisella uv-suojalla varustettuna kuuluvat varmasti monen kesätyylin kulmakiviin ja olinkin todella innoissani, kun minuun otettiin yhteyttä merkkiaurinko- ja silmälaseja myyvästä Loveyewear-nettikaupasta. Olin meinaan juuri muutama päivä sitten hairahtanut kokeilemaan eräitä Ray-Banin aurinkolaseja, jotka olivat jääneet takaraivoon kolkuttelemaan. Mikä ajoitus siis ;-)


Loveyewear tarjoaa kattavat valikoimat silmälaseja ja aurinkolaseja miehille ja naisille ja merkkejä on aina Pradasta edullisempiinkin vaihtoehtoihin. Lisäksi sivuilta löytyy opas, kuinka valitset omiin kasvoihisi juuri sopivan malliset kehykset. Kannattaa tutustua itseasiassa todella mielenkiintoiseen silmälasioppaaseen. Itse ainakin sain paljon vinkkejä siihen, millaisia kehyksiä aion ensi viikolla edessä olevalla silmälasien ostoreissulla kokeilla.

Vaikka itselle meinasi loppujen lopuksi iskeä valinnanvaikeus, päätin pysyä alkuperäisessä suunnitelmassani ja valitsin itselleni ihanan kevyet Ray-Ban Erikat. Olin kokeillut näitä myös nudenvärisillä kehyksillä ja aika paljon nekin houkuttelivat. Päädyin kuitenkin ajattomaan ruskeaan, joka oli nappivalinta! Kuitenkin ihan pikkuisen houkuttelisi edelleen ne nuden värisetkin, joten pitää katsoa tilaisinko nekin tuolta ;-)


 Sain myös teille lukijoille alennuskoodin, jolla saatte 15% alennusta kun tilaatte vähintään sadalla eurolla. Esimerkiksi näille valitsemilleni aurinkolaseille jää hintaa alennuskoodilla enää vajaa 97euroa, eli ei paha! Tuola saa myös tällä hetkellä todella suuressa hypetyksessä olevat Ray-Banin peili-Aviatorit alennuskoodia käyttäen vain vajaalla 115eurolla. Koodi on lovesunmikaela ja se on voimassa 31.5.2014 asti. Toimituskulut ovat tällä hetkellä ilmaiset ja uudet ihanat aurinkolasisi saat kotiisi ihan muutamassa päivässä.

2 kommenttia:

  1. Super kauniit :) mä hyödynsi alekoodin noihin samoihin ;) mutta vaaleanpunaisena <3 täytyy myöntää että mukaan lähtintoisetkin raybanit ;D
    Janika

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela