Kesä tuli hiuksiin

perjantai 2. toukokuuta 2014

 
Heippa! Kävin tänään taas oman tukkataikurettareni Erican hoivissa. Naureskelinkin tänään, että rankkaa tämä työttömänä oleminen. Aloitin tänään aamun salilla, siitä kampaajan tuoliin hemmoteltavaksi muutamaksi tunniksi ja illalla kävin vielä kaverin kanssa kahvilla ja vähän pyörimässä kaupoissa. Ensi viikolla onkin isoäidin kanssa treffit Helsingissä, parina päivänä AW14 pressejä käytävänä ja sunnuntaina äitienpäivälounas. Eiköhän arki iske vasten kasvoja tässä lähipäivinä :-D

 

Olin viestitellyt Erican kanssa viime viikolla, että voisi laittaa tänne sekaan vielä lisää puoli punttia jotain vaaleaa sävyä. Päädyttiin lopulta tilaamaan B'longilta 45cm teippihiuksesta puoli punttia sävyä kuusi, joka meni hyvin nykyisten sävyjeni joukkoon. Omaa tukkaa ei tälläkään kertaan värjätty tyveä enempää, vaan kaikki vaalea on pelkkää pidennyshiusta. Eli todella hyvä ja hellävarainen tapa saada jotain uutta tukkaan ilman värjäystä :-) Olen jälleen kerran niiiiiin tyytyväinen Erican työhön ja jos jotkut etsivät hyvää kampaajaa Hyvinkäältä, niin suosittelen Parturi-Kampaamo Lilaa!

Top Vila/Skirt New Look/Watch Daniel Wellington*

Nyt annan kesän ja auringon tehdä rauhassa tehtävänsä hiuksiin ja loppukesästä, kun on pakko ainakin nuo tummimmat, silloin lähes vuoden käytössä olleet jatkot uusia, niin jos siirtyisin kokonaan hieman vaaleammanruskeaan. Ihan vain sävyn tai pari vaaleampi, eli sellaiseen jota olisi kuitenkin helppo ylläpitää oman luonnollisen hiusvärini kanssa. Nyt tämä tukka on noin asteen omaa luonnollista hiusväriäni tummempi :-)

Miltäs tämä hieman uudistettu tukka näyttää teidän silmään? Paljon ei viime kerrasta muuttunut, mutta vähän kuitenkin ;-)

*Saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Oon varmaan satamiljoonaa kertaa tänne sun blogiin tullut avautumaan tosta sun kauneudestasi, mut pakko taas ;D Oot kyllä niin upea ilmestys, sun kasvoilta hehkuu itsevarmuus ja onni :) Upea nainen, saat olla itsestäsi ylpeä!

  Jarna

  VastaaPoista
 2. Ootko millon ostanu ton hameen? :-)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana tukka! (: Ois kiva tosta hameesta nähä parempia kuvia (:

  http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 4. Hei, kerran tätä jo muistaakseni kysyinkin mutta en oo varma sainko vastausta, mutta ootko kokenu millaseks pidennysten kanssa treenaamisen ja hikoilun? Meneekö siinä missä omallakin tukalla?:)

  VastaaPoista
 5. Aivan upea nainen! Yksi upeimmista maanpäällä. :)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Sulla oli instan puolella kuva omasta tukastasi joka oli kasvanut aivan hurjan paljon!😊mieluusti kuulisin,mitä kaikea pillereitä/vitamiineja syötkään,itselläni meinaan tukan kasvatusprojekti menossa ja oot kyllä saanu mahtavia tuloksia aikaan vaikka käytätkin koko ajan myös pidennyksiä!
  Oot ihanan positiivinen ihminen,uusi elämäntapa sopii sinulle ja susta saa hirmusesti voimaa ja motivaatiota!😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela