Kauneimmat maksimekot kesän juhliin

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Pikkuhiljaa alkaa olla käsillä se hetki, kun pitää alkaa miettimään mitä ihmettä pukisi tuleviin juhliin; niin vieraana kuin itse juhlakalunakin. Mekot ovat nyt tulleet myyntiin ja jos haluat varmistaa sen The Mekon saamisen, kannattaa metsästys aloitta asap. Itse olen parina keväänä harmittavan monta tilannetta todistanut, kun ollaan toukokuun lopussa tultu sitä mekkoa ostamaan, eikä oikeaa kokoa olekaan enää löytynyt mistään mieluisasta mekosta.

Maksimekko on mielestäni todella tyylikäs ja juhlava valinta niin vieraana kuin juhlien keskipisteenäkin. Tästä syystä kurkin sillä silmällä parin eri nettikaupan valikoimaa maksimekkotarjonnan osalta :-)Itsellä olisi tulossa heinäkuun alkupuolella pikkuveljen rippijuhlat, mutta en vielä uskalla ostaa mitään mekkoa niihin juhliin. Kroppa muuttuu sen verran kovaa vauhtia, joten mekon pitäisi olla sellainen, jota pystyy mahdollisesti pienentämään. Eli olen päättänyt mennä riskillä ja katson vaikka sitten alennusmyynneistä jonkin koltun niihin juhliin :-D Toisaalta jotkin kauniit laskeutuvat housut ja kevyt spagettiolkaintoppi voisi myös olla ihan kivaa vaihtelua. Täytyy suunnitella ;-) Aikaa onneksi on!


Onkos teille tulossa jotain juhlia kesäksi, joihin pitäisi mekko metsästää? :-)


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus:) Tykästyin erityisesti tuohon Nellyn nro7. En vaan pääse sinne tuosta alla olevasta numerosta..Pitäisikö niiden olla linkkejä?

    VastaaPoista
  2. Ihania mekkoja olet valinnut! Lempparini näistä ovat tuo Nellyn viides ja Booztin kolmas :) Itselläni ei ole ainakaan valmistujaisia tai ylppäreitä tiedossa, joten ei nyt sinänsä ole uuden juhlamekon tarvetta :/ toisaalta, makseja ei mulla olekkaan kovin montaa, joten voisihan sitä ehkä jonkun tilata :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela