Jätskikesä pelastettu

perjantai 30. toukokuuta 2014

Kesä tuli, kesä meni ja toivottavasti tulee vielä uudestaan. Samalla se tarkoittaa oman jätskihimoni kasvavan ja keittiöstäni puuttui jäätelökoneen lisäksi yksi erittäin oleellinen juttu jätskihimon tyydyttämiseen. Nimittäin mehujäämuotit. Monia kertoja olen niiden osuessa kaupassa silmiin miettinyt pitäisikö ostaa, mutta aina jostain syystä jäänyt kauppaan. Tällä viikolla sitten meinasikin hermo mennä, kun Prismasta ja Citymarketista ei kummastakaan löytynyt kyseistä tuotetta. Onneksi mieleeni tuli tilpehööritaivas, eli Tiger ja sieltä ne sitten löytyivät. Ja vielä parempina versioina, kuin mitä hain.


Miksei tälläisiä ole aikaisemmin tullut vastaan! Niissä "perinteisissä" mehujäämuoteissahan on yleensä se neljä tai kuusi muottia, joka samalla vie aika paljon tilaa pakkasessa. Itsellä on vielä todella pieni pakastelokero, joka on kaiken lisäksi täynnä lihaa pussitettuna sekä marjoja. Jäätelökoneen kipon pakastaminenkin on aina oma missionsa, että saan sen jättimäisen kipon mahtumaan lokeroon :-D Joten nämä irtonaiset silikoniset muotit ovat todella kätevät, kun saa laitettua vaikka vain yhden jäätelön jähmettymään ja siihen pikkuiseen välikköön, johon sattuu mahtumaan. Hintaa paketilla oli neljä euroa, joten ei ollut suuri sijoitus.


Ylipäätänsä mulla menee usein hermo niiden muovisten muottien kanssa, koska en ikinä malta odottaa tarpeeksi kauan tai olla huolellinen ja se jäde jää aina sinne muottiin kokonaan tai osittain. Nämä ovat siis mun kaltaisille hätähousuille kätevät, kun voi syödä jäätelön vaikka vähän epäjähmettyneempänä ;-)

Voi luoja, miten ihminen voi taas olla innoissaan ja fiiliksissä tälläisestä asiasta :-D Nooo, hölmöllä on halvat huvit! Anyways, jos joku on jätskimuotteja vailla niin hopihopi Tigeriin, jos lähettyviltä sellainen löytyy. Siellähän tuotteet menee kausittain, joten en ole varma onko noita enää kohta myynnissä :-)

Ps. Mulla on miljoona "terveys"reseptiä takataskussa, joten alanko vain paukuttelemaan niitä tänne vai meneekö hermo, jos putkeen on mahdollisesti monta ruokapostausta?

Pps. Loveyewearin (postaus) -15% koodi on voimassa vielä tänään ja huomenna. Eli koodilla lovesunmikaela saa 15% alennusta kun tilaa vähintään 100e :-)
 

15 kommenttia:

  1. Paukutteleen vaan!! Täällä oltaisiin uusien reseptien tarpeessa :)

    VastaaPoista
  2. Kiinnostaisi noi sun herkku raparperipiirakka ja se mustikkapiirakkaresepti! =) Näytät upeelta!

    VastaaPoista
  3. Reseptipostaukset kiinnostaa täälläkin! :)

    VastaaPoista
  4. Eikä mul on ihan sama juttu! Miljoona kertaa kävelly ohi tollasten "no ehkä noi on vähän turhia" ja sit ku nyt haluisin noita ni en löydä mistään! Anna palaa vaa reseptien kanssa, erityisesti "jälkkäri"reseptejä.. Mun vähäsetkii vatsapalat katoaa tätä menoa, jos tää herkuttelu jatkuu: Dd

    VastaaPoista
  5. KAIKKI terveysreseptit tänne blogiin vaan!! :) Ja aikasemmin kyselit, että voitko tähän blogiin kirjoitella treenijuttuja ja kiinnostaako se lukijoita, niin mua ainakin kiinnostaa! Oon seuraillut innolla sun muodonmuutosta ja ootan aina innolla uusia treenijuttuja tai kuvia tai reseptejä :) oon sitä mieltä, että blogi saa muuttua bloggaajan mukana :)

    VastaaPoista
  6. Ihanaa jso tulisi terveellisiä herkku ohjeita nams kun sun instaakin katellu kuola valuen niin todellakin kelpaavat ohjeet! :) ja muutenkin sä olet todella upean näköinen ja saaanu paljon puolessa vuodessa aikaan tossa sun projektissa jatka samaan malliin ja paljon tsemppiä jatkoon :) !! - eerika

    VastaaPoista
  7. Paukuttele tänne vaan!! Täällä ainakin yksi innokas ruokapostauksien lukija! :-)

    VastaaPoista
  8. Joo kaikki reseptit ehdottomasti kehiin! Mä oon harkinnut jätskikoneen hankkimista, että saisin tehtyä jugurtista tai rahkasta jätskiä marjojen kanssa :)

    Emmi L.

    VastaaPoista
  9. Ei mee hermo olleskaan!! Reseptejä kehiin ;)

    VastaaPoista
  10. Joo hei mua kans kiinnostaa mitä laitat sun terveysjätskeihin! Reseptejä siis jakoon :)

    VastaaPoista
  11. Heippa! Mihin se upea onnistumis tarina katosi? Luin äsken sun rakastumisesta fitnekseen ja nyt en enää löydä sitä postausta?? Vai kuvittelinko vain? :D
    Oot ihan mieletön motivaation lähde, mun tarina on aika samanlainen mutta mun painon pudotus vasta alku metreillä... Sulta saan mieletöntä inspistä ja uskon omaan onnistumiseenkin :)

    Kiitos ja huimasti onnea!!!

    Janika

    VastaaPoista
  12. Hei voisitko tehdä postauksen noista makro arvoista? :) oon kuullut niistä puhuttavan mutta ei sano mulle mitään... Olisi kiva tietää enemmän ja jos voisi omalla kohdallakin hyödyntää :)
    Janika

    VastaaPoista
  13. Jooo reseptejä! Oon sun takia innostunut käyttämään jätskikonetta :D

    VastaaPoista
  14. Btw mikä on sen liikkeen nimi josta sulla on kuva instagramissa willan kauppakeskuksessa ja jossa sulla on prom mekko päällä?

    VastaaPoista
  15. Fantastic! Dont give up girl! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela