Äitienpäivän asu

maanantai 12. toukokuuta 2014

Heipparallaa! Pitkästä aikaa mulla on teille asuakin, yay! Oltiin eilen syömässä äitienpäivälounas Hämeenlinnan kupeessa Inkalan kartanossa ja siitä kävin vielä kahvilla isän vanhemmilla, jossa tuli sitten treffattua myös isi, äitipuoli, pikkuveli sekä serkut. Eli kunnon sukulointipäivä oli eilen :-)

Top&jeans H&m/Heels Bianco/Clutch Louis Vuitton

Mulla muuten loppuu huomenna lorvailu ja palailen "oikeisiin" töihin. Olin henkisesti valmistautunut olemaan vapaalla vielä tämän viikon, mutta kutsu kävikin odotettua aikaisemmin. Kaupan alalla jatkuu hommat, mutta ruokakaupan kassalle ei tarvinnut mennä. Kyseessä on Riihimäellä eräs halpakauppaketju, eli ei mitään kovin glamööriä, mutta vaikuttaa todella kivalta ja monipuoliselta työltä. Tärkeinhän on, että työssä viihtyy ja että tekee töitä. Vähän jännittelee huominen, mutta nopeasti aina oppii :-) Asiakaspalvelu kuin asiakaspalvelu ja sitä olen kuitenkin vuosia jo tehnyt.  On kyllä aika helpottunut olo, vaikka ihan mukavaa on ollut hölläillä hetki ja hengähtää. Eli te joilla ei vielä kesätyötä ole, älkää lannistuko! Itse lopulta olisin päässyt tämän lisäksi toiseenkin paikkaan ja peruin sen tämän mieluisamman takia ja yhdestä itseasiassa odotan vielä vastausta, mutta onneksi kyseessä ei ole paikka, johon haluaisin kun sain jo tämän työn. Nyt alan tekemään ruokaa ja yritän päästä aikaisin nukkumaan, jotta kerkeän käymään salilla ennen töiden alkua :-)

9 kommenttia:

 1. Aaa, oot ollut täälä päin! :D Oispa ollut kiva törmätä, mutta toisaalta, pianhan me nähdäänkin kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Mielestäni työn ei todellakaan tarvitse olla mitään hienoa ja glamouria, esim juuri asiakaspalvelutyö, ihan samahan se on tapahtuuko se halpa-hallissa vai erittäin kalliissa merkkiliikkeessä, tärkeintä on että pitää työstään :D Itse haluan auttaa ihmisiä ja kokea olevani ''tarvittu'', työskentelen lähihoitajana vanhusten kodissa ''pesemässä peppuja'', ei sekään ole glamouria, mutta juuri sitä mitä haluan tehdä ja mistä tykkään :)
  Ei minun mielestä ole mitenkään noloa sanoa työskentelevänsä jossain halppisketjussa! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on mennyt ihan ohi että oot kokonaan lopettanut dressmannissa:0 mutta onnea uuden työn johdosta:)

  VastaaPoista
 4. Oiiiii sun hiukset! Ja muutenki ihan älyttömän hyvä asu, sopii just bruneille ja päivettyneelle iholle ;)

  VastaaPoista
 5. Onks toi sun aito hymy mitä aina hymyilet kuvissa? Ku näyttää tekohymyltä. Tai siis en nyt osaa muotoilla kysymystäni oikein ettei se kuulostais loukkaavalta mut siis yleensä ihminen jos se aidosti nauraa nii näyttää iloselta yms. Sun kuvissa oleva hymy näyttää aina et oot väkisin vetäny suupielii ylöspäi? Onko se siis aito hymy vai onko se vaa sun kuvien poseerausilme? Olisi kiva nähä joskus kun naurat ja hymyilet aidosti jollekki! :)

  VastaaPoista
 6. Vau, pakko tulla kommentoimaan että olet kyllä ihan mielettömän näköinen!:) Olen seuraillut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti ja monta vuotta, ja on tosi upeaa huomata miten olet hoikistunut ja onnistunut tavoitteissasi. Onnea siitä ja työpaikasta!

  VastaaPoista
 7. Olisi mielenkiintoista kuulla miten se velaton 201X (en muista vuotta) edistyy :)

  VastaaPoista
 8. Hei jee! Mulle kävi samoin työn kanssa! Ja vaikka tuli näin myöhään tieto niin sain sentää omaa koulutusta vastaavaa hommaa täydellisellä palkalla ja työajoilla :)

  VastaaPoista
 9. oot suoraansanottuna mun miestä kaikista kaunein bloggari jonka tiedän! :) aivan uskomattoman kauniit hiukset, oli sitte pidennykset tai ei :) ja muutenkin koko sun kasvot on niiin unelmat! oon niiiin kateellinen! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela