Yves Rocherin kevätterveiset

perjantai 4. huhtikuuta 2014Sain viime viikolla oikein piristävän paketin Yves Rocherilta*, joka sisälsi pelkästään jo väritykseltään todella keväisiä tuotteita. Paketti sisälsi uutuustuoksu, c-vitamiininameja, pari nestemäistä eye lineria sekä kasvoseerumin.


Karkkeja ja eye linereita en ole vielä testannut, koska ei ole ollut karkkipäivää ja eye linerit pääsee käyttöön vasta vanhan loputtua. Kuitenkin Yves Rocherin seerumeiden rakastajana tuo uusi Sebo Vegetal Pore minimazing serum tuli kuin tilauksesta. Mulla on juuri loppumassa Hydra vegetal kosteuttava seerumi, joka on ollut aivan täydellinen talveen. Sopivan kevyt käytettäväksi meikin alle aamuisin ja iltaisin olen sekoittanut sitä pariin pumppaukseen kasvoille tarkoitettuun ihoöljyyn. Olen nyt käyttänyt tätä uutta ihohuokosia supistavaa seerumia meikinpohjustusvoiteen alla ja todella siistinä on pysynyt iho pitkänkin työpäivän :-) Ehdottomasti tulee tarpeeseen varsinkin tulevaa kesää ja lämpöisiä kelejä ajatellen, jolloin naamani kiiltää aivan tajuttomasti.

Cherry bloom-hajuvesi oli ihanan raikas ja kirsikkainen, kuten nimi lupaakin. Pidän kevyistä ja raikkaista tuoksuista arkikäytössä ja tämä iski muhun todella kovaa. Kirsikan voi haistaa selvästi ja rakastankin itseasiassa kaikkea kirsikan makuista ja -tuoksuista. Tuoreita kirsikoita, Cherry-kokista, niitä Haribon ällölimaisia kirsikkakarkkeja, Ben&Jerry's cherry garcia-jäätelöä, säilykekirsikoita (kyllä, niitä varsinkin joita käytetään drinkeissä :-D)... Listaa voisi jatkaa loputtomiin, joten tämä oli oikein nappi itselle :-)

Yves Rocher muuten viettää 55-vuotis syntymäpäiviä ja sunnuntaihin 6.4. asti saa 30% alennusta tilauksen loppusummasta koodilla YR30 :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela