Quest bareja edukkaasti

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014


 Käpälä pystyyn kuka ei ole koskaan kuullut Quest bareista. Tuskin kovin montaa kättä nousi, sen verran näitä ravintosisällöltään aivan täydellisiä proteiinipatukoita on hehkutettu blogeissa. Kyseessä on tosiaan Suomesta ostettuna tyyris (3e kieppeillä/kpl) proteiinipatukka, jossa ei ole lainkaan suklaakuorrutetta, patukka on täysin sokeroimaton ja kaikki ainesosat ovat puhtaita. 60gramman patukoissa on kaloreita keskimäärin 180, proteiinia 20g sekä hiilihydraatteja jotakin 21 ja 26 gramman väliltä mausta riippuen. Tästä syystä Quest bar on hyvä valinta esimerkiksi ennen treeniä tuomaan energiaa tai treenin jälkeen palautumiseen.

Itsellä on aikamoinen prodepatukkajemma kotona (sekä käsilaukussa :-D) ja kiireessä korvaan niillä ennen treeniä syötävän välipalan, heran ja banaanin treenin jälkeen tai aterian/välipalan, jos tiedän ateriavälin venyvän pitkäksi ja en pääse kotiin syömään. Jokapäivä en siis patukoita syö, mutta niitä on ihan hyvä olla kotona kunnon jemma hätäavuksi kiireeseen. Tai jos tulee kamala herkkuhimo ;-)
Sain kamalan pakkomieleen Cookies&Cream Quest barista ja Suomesta sitä ei oikein saa mistään. Päädyin sitten iHerbin* sivuille, josta Quest bareja saikin tilattua ja vielä todella edullisesti. Alennuskoodin kanssa 12kappaleen laatikolle* tuli hintaa ainoastaan vajaa 22euroa DHL Express-toimituksella! Koodilla CHM609 uudet asiakkaat saavat $5,00 alennusta ensimmäisestä tilauksestaan :-) Makuna tämä ei ollut ihan niin älysupermegahyvä, kuin odotin (=täysin oreo-keksin makuinen), mutta todella hyvä kuitenkin proteiinipatukaksi. Nettihän on muuten pullollaan kaikkia Quilt free-reseptejä, joihin näitä superpatukoita voi käyttää. Lämmitettyinä nämä ovat ilmeisesti aika hemmetin hyviä ja aion sellaista kokeilla seuraavana patukkapäivänä. Junassa ei siihen ihan ollut mahdollisuutta :-D


Tilasin omat patukkani perjantaina myöhään illalla, sunnuntai-aamuna paketti lähti matkaan Jenkeistä ja tiistaina aamupäivällä lähetti toimitti tilaukseni. Harvoin edes Suomessa saa mitään tilauksia näin nopeasti :-D Eli homma todellakin toimi *peukkuhymiö*. Todella positiiviset fiilikset jäi kaupasta ja aion ehdottomasti tilata tuolta uudestaankin. Tosin tulleista ja niiden rajoista en osaa sanoa mitään, koska tilaukseni  loppusumma oli niin alhainen:-( Ainut miinus joka pitää antaa on, että näitä ei saa tilattua kuin laatikollisina, eikä yksittäisinä.

EDIT//: Lukijalta tuli infoa vielä tuohon tullaukseen :-)

Jos iherbiltä tilaa juuri noita protskupatukoita, ne menee tullinimikkeeseen lisäravinteet ja jos lähetyksen arvo ylittää 150€ niin lähetyksestä menee tullit. Veroja sun lähetyksestä ei ilmeisesti tullut maksettavaksi kun sait heti seuraavana päivänä sen kotiin. Kun lähetyksen arvo ylittää 22€ niin kaikki lähetykset jotka tulee EUn ulkopuolelta niin tullataan, ja tässä kuussa jos tilaat iherbiltä protskupatukoita niin kannattaa tilata alle 49,01USD (rahdit mukaan) niin veroja ei mene vaikka lähetys tullataankin

4 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida kun luin pitkästä aikaa blogiasi! Jos iherbiltä tilaa juuri noita protskupatukoita, ne menee tullinimikkeeseen lisäravinteet ja jos lähetyksen arvo ylittää 150€ niin lähetyksestä menee tullit. Veroja sun lähetyksestä ei ilmeisesti tullut maksettavaksi kun sait heti seuraavana päivänä sen kotiin. Kun lähetyksen arvo ylittää 22€ niin kaikki lähetykset jotka tulee EUn ulkopuolelta niin tullataan, ja tässä kuussa jos tilaat iherbiltä protskupatukoita niin kannattaa tilata alle 49,01USD (rahdit mukaan) niin veroja ei mene vaikka lähetys tullataankin :) jos ihmettelet miksi tiedän kaiken tämän niin olen DHL Expressillä töissä ja tullaan suurimmaksi osaksi iherbin lähetyksiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti kattavasta infosta! :-) Lisäänkin tuon ihan tekstiinkin.

   Poista
  2. Ei mitään, ja tosi moni asiakas siis luulee että verot on sama asia kun tullit mutta ne on eriasia :) verot tulee siis maksettavaksi kun lähetyksen arvo ylittää 49USD mutta kuhan summa on alle 150€ niin tulleja ei tule vaikka arvonlisäverot tuleekin. Ihanaa olla jollekkin avuksi omasta ammattitaidosta ;)

   Poista
  3. Jenkeistä tilattaessa kannattaa muistaa, että kaikki siellä myytävät tuotteet eivät ole EU hyväksymiä esim lisäaineiden suhteen. Minulla jäi Quest Bar boksit tullin takavarikkoon kun kahdesta maussa oli käytetty Lo Han Guo makeutusainetta joka oli ole EU hyväksymä. Esim verkkokauppa.com myy Quest Bar EU versiota jossa ei ole ok makeutusainetta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela