Instrun kevät 2014

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Pyörähdin pari viikkoa sitten lauantaina Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayssa, jossa yhtenä pisteenä oli Instrumentarium. Tutummin Instru oli tuonut ihasteltavaksi uusia kevään ja kesän 2014 aurinko- sekä silmälasimalleja, joita sai vapaasti kokeilla. Päädyin testailemaan silmälaseja, koska mulla on ollut kauan (oikeasti varmaan kolme vuotta :-D) ollut tarkoituksena käydä tarkastamassa näkö ja ostaa uudet lasit. Mulla on yläasteelta yhdet silmälasit, joita pitäisi mielellään käyttää lukiessa, koneella ollessa ja esimerkiksi koulussa. Nooooo, nykyään mulla ei ole edes mitään tietoa missä ne ovat ja viimeksi ne ovat nenälläni olleet varmana lukiossa kirjoituksissa? Eli ehkä olisi viimeinkin aika käydä tarkastuttamassa näkö uudestaan ja hankkia ne uudet rillit.


Olen aina tykännyt näkyvistä, tummista muovisista kehyksistä ja testailemieni vaihtoehtojen joukosta mieleisiksini nousivat Diorin hieman kissamaiset kehykset. Nuo jäivät kyllä sen verran pahasti kummittelemaan mieleen, että pakko vihdoin käydä _oikeasti_ kurkkimassa silmälaseja ja varata se aika näöntarkastukseen.


Indiedaysin kampanjasivulla voitte osallistua arvontaan, jossa osallistujien kesken arvotaan kolmet aurinkolasit (maksimiarvo 179€). Lisäinfoa ja mukaan arvontaan pääset tästä ja Instrumentariumin silmä- ja aurinkolasivalikoimaan voitte tutustua täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela