Hos mamma

torstai 24. huhtikuuta 2014

Olimme sunnuntaina syömässä isommalla porukalla äidilläni ja isäpuolellani Mäntsälässä. Äiti oli taas ihanasti kattanut ja laittanut pääsiäistä kotiin, niin napsit muutamia kuvia muita odotellessa :-)


Talo on ostettu toissa kesänä keskeneräisenä ja sijaitsee vähän syrjemmässä Mäntsälässä. Pihaa on työstetty nytten pari kesää ja vielä on urakkaa hieman jäljellä. Täksi kesäksi kuitenkin saadaan jo kaikki istutukset sekä terassit valmiiksi :-) Äidillä on pieni projekti meneillään ja terassille tehtiin tuollainen ihana pieni "kesähuone", jonka sisustus on kuulemma vielä kesken. Kauniilta näyttää kyllä jo nyt ja varmasti vieläkin ihanemmalta, kun terassi saadaan lakattua ja piha laitettua loppuun.

Ps. Olen menossa nyt tulevana lauantaina heti aamusta myymään kaverini Emilian kanssa Vantaalle Myyrmäki-halliin kirppikselle. Pöytä M18, mulla vaatteet noin S-M, kengät 39-40. Emilian vaatteet XS-S, kengät 35-36 :-) HUOM! varatkaa kolikoita/pikkuseteleitä mukaan, ei ole välttämättä vaihtorahaa antaa isoista seteleistä takaisin

Pps. Tänään Booztilla alkoi tänään mid season sale. Kannattaa kurkata!

5 kommenttia:

  1. Mielettömän kaunis koti äidilläsi. Ihania yksityiskohtia ja kauniita esineitä.

    VastaaPoista
  2. Siis ei voi muutakun ihastella! täydellinen koti ja sisustus :)

    VastaaPoista
  3. Wautsi :) Upeesti on kyllä sisustettu, kaunis :) t

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela