Hampaat freesimmiksi Swiss Whiteningilla

maanantai 21. huhtikuuta 2014


Valkoiset, suorat ja kauniit hampaat ovat itselle todella tärkeä asia ja jotka tekevät koko ilmeestä paljon freesimmän. Omille hampailleni on tehty reilun kolmen vuoden oikomishoito ala-asteella ja vaikka nykyään alahampaani ovat viisaudenhampaiden vuoksi menneet hieman sikin sokin, ovat ylähampaat onneksi pysyneet nätteitä ja siististi rivissä. Viimeisimmästä hampaidenvalkaisustani on jo yli puoli vuotta ja hampaat ovat hieman värjääntyneet, lähdin mielelläni mukaan Indiedaysin ja Swiss Clinicin Teeth whitening-kampanjaan. Sain kotiini Swiss whitening-hampaidenvalkaisusetin, jolla voi näppärästi valkaista hampaat mukavasti kotioloissa sekä huomattavasti edullisemmin hoitoloihin verrattuna. Lisäksi Swiss Whiteningilla on 100% tyytyväisyystakuu.


 Setti sisältää kolmet valkaisumuotit (hyvä, sillä omat ensimmäiset vähän epäonnistui :-D), jotka muotoillaan omaan suuhun sopiviksi kastamalla kuumaan veteen ja laittamalla suuhun. Onneksi pakkaus sisälsi hyvät ohjeet tuohon ja lopulta sain sopivat muotit ylä- ja alahampaille. Lisäksi pakkauksessa oli valkaisugeeli, joka riittää jopa yli 30 valkaisukertaa. Käyttö on todella helppoa. Hampaat pestään ennen valkaisun aloittamista, geeliä pursotetaan muottien sisäpinnalle pieni määrä, jonka jälkeen muotit asetetaan suuhun ja annetaan vaikuttaa 30-60minuuttia. Geeli säilyy jääkaapissa säilytettynä 12 kuukautta, joten ylläpitävän valkaisun voi tehdä myöhemmin samaa geeliä käyttäen. Itse olen nyt valkaissut ylä-ja alahampaani noin 10kertaa ja geeliä on jäljellä vielä about puolet.

Entäs ne tulokset? 

Oma lähtötilanteeni hampaissani oli suht vaalea, mutta pientä värjäytymistä oli havaittavissa. Käytin Swiss Whiteningia kuvien välissä ylä- ja alkahampaille yhdeksän kertaa 45-50minuuttia. Hampaani ovat nyt selkeästi valkoisemmat, freesimmät ja no, kauniimmat. Olen todella tyytyväinen ja voin vilpittömästi suositella Swiss Whiteningia :-) Käyttö oli todella helppoa, en tuntenut mitään vihlontaa tai kipua ja ainut miinus oli se, että ei voinut puhua valkaisun aikana. Kuitenkin aika meni aina nopsaa telkkaria katselle, dataillen , kokkaillen tai muita kaikkia kotihommia puuhaillen.


Teillä lukijoilla on tilaisuus saada Swiss Refresh kit spessuhintaan, johon tulee hampaidenvalkaisusetin lisäksi vielä kaupan päälle ilmaiset Swiss Eyes-silmätipat, jotka poistavat silmien punaisuutta ja helpottavat ärsytyksen sekä kivun tunnetta silmissä. Paketilla on normaalisti hintaa 188euroa ja vaikka se on tällä hetkellä tarjouksessa 74euro, on teillä mahdollisuus saada setti vain 59eurolla käyttämällä koodia WHITEMIKAELA Aika hyvä tarjous, eikö? ;-) Lisäksi toimituskulut ovat ilmaiset. HUOM! Tarjous on voimassa vain tämän kuun loppuun.


Tilaa tuote täältä!

5 kommenttia:

 1. Hei onko sulla mitään tietoa miten noi itsevalkaisu töhnät yleensäkkään valkasee hammas paikkoja? kun mulla on tossa etuhampaassa aika iso paikka joka on laitettu samalla sävyllä kun oma hammaskin on ni aattelin jos käytän noita valkasuja ni jääkö se paikka kohta eri sävyiseksi? :D

  VastaaPoista
 2. kyllä hymyilyttää kun ilmaseks taas saa tavaraa..

  VastaaPoista
 3. Hei ei liity postaukseen mitenkään, mutta sähän oot testannut Quest Bareja, niin oliko minkään makuisia ja suositteletko? :)

  VastaaPoista
 4. Hei, kiinnotuin tuosta valkaisumenetelmästä ja tutkin linkittämääsi sivua, mutta siellä ei missään kohtaa kerrottu mihin valkaisu perustuu. Tuote on kulma peroksidivapaa mutta hampaita ei pysty vaalentamaan iman kyseistä ainetta.. Mikäli sulla on jokin sisällysluettelo valkaisuaineen ainesosista niin voisitkohan laittaa sitä tänne? Kiinnostaisi, mutta en viitsisi lähteä pilaamaan kiillettä. (Sivuilla sanotaan että menetemä on sama kuin hammaslääkäreillä mutta hammaslääkärit nimenomaan aina käyttävät peroksidia..)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela