GAUDIn showroomilla

tiistai 15. huhtikuuta 2014


Sain kutsun ihanalta Hannalta tutustumaan GAUDI-vaatebrändiin Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevalle Showroomille. Viime viikon torstaina suunnistin itseni töiden jälkeen Lauttasaareen ja pääsin vihdoin hypistelemään ja ihailemaan, mitä merkiltä on tulossa ensi syksynä ja talvena kauppoihin :-) GAUDI on monelle oletettavasti vielä hieman tuntematon brändinä. Kyseessä on vuonna 1995 perustettu Italialainen vaatemerkki, johon kuuluu naisille ja miehille Fashion- sekä Jeans-mallistot, asusteita, kenkiä sekä oma mallistonsa lapsille. Pääkaupunkiseudulta Gaudia voi ostaa muun muassa Helsingin keskustan Sokokselta. Kaikki jälleenmyyjät Suomessa löydät GAUDI Finland-facebooksivulta.


Mallisto oli todella monipuolinen ja tyylejä löytyi laidasta laitaan todella lady likesta aina leikkisään ja nuorekkaaseen. Monissa vaatteissa oli jotain pientä twistiä, joka teki niistä mielenkiintoisia ja perusvaatteestakin asteen trendikkäämmän. Ja vitsit kuinka ihania takkeja merkiltä on tulossa ensi syksyksi ja talveksi! Olen niiiiin syyspukeutuja, joten sormet syyhyten odottelen niitä ;-)


Asusteet olivat myös todella ihania, hyvin tehtyjä ja sydämeni menetin erityisesti mustille nilkkureille kullanvärisellä "sisäkorolla". Todella klassiset, mutta niissäkin on joku juju juurikin tuon yksityiskohdan ansiosta.

Sain valita matkaani muutamia tuotteita ja valitsin muun muassa kolmet farkut. Olen nyt koko viikonlopun ja alkuviikon käyttänyt pelkästään merkin pöksyjä ja en voi kuin suositella. Pehmoiset päällä, istuu hyvin ja todella mukavat istumatyössäkin. Niistä on tulossa vielä erikseen juttua pääsiäisen tienoilla ja myöskin kilpailua, joten pysykää silmät auki ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela