GAUDI Jeans ja voita itsellesi farkut!

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kävin parisen viikkoa sitten GAUDIn showroomilla tutustumassa merkkiin ja samalla sain itselleni muutamat farkut. Olen nyt päässyt koeajamaan kaikki saamani kolmet farkut ja en voi muuta kuin kehua! Hyvät päällä, ei venähdä ja todella hyvät hinta-laatusuhteeltaan :-) Kannattaa ehdottomasti käydä testailemassa ja lähimmät jälleenmyyjäsi löydät täältä.

Ensimmäiset farkut ovat Gaudi Sally, joilla on hintaa 85euroa. Malli on pilli ja jenggingsmäinen, koska etutaskut ovat "teko"taskut. Nämä ovat nousseet nyt ihan lemppareiksi kesää kohden vaalean värinsä ansiosta :-)

 Seuraavat ovat tummat korkeavyötäröiset Gaudi Giselle-farkut, jotka ovat saatavilla muun muassa Helsingin keskustan Sokoksesta. Näissäkin on lahje todella kapea. Todella kivat kaikkeen sopivat perusfarkut. Hintaa näillä on 99euroa.

Kolmas malli on skinny loosefit Gaudi Melany, joka on hieman istuvampi boyfriend-farkku. Kunhan säät vähän vielä lämpenevät, tulen yhdistämään näitä paljon tyttömäisiin toppeihin ja asusteisiin :-) Hinta näille ihanuuksille on 135euroa.

Instagram-käyttäjillä on myös mahdollisuus voittaa itselleen GAUDI-farkut. Tarkemmat tiedot kisasta löydät Instagramistani @Mikaelakosk :-)


5 kommenttia:

 1. AIvan ihana tuo viimeinen kuva. Oot kuuma!

  VastaaPoista
 2. Oisitpa laittanut kuvaa myös edestä:( Mutta hyvälle peppu näyttää, kyllä me se jo tiedeään ;)

  VastaaPoista
 3. Susta on tullut kaunis. :)

  VastaaPoista
 4. Mikä malli sulla on tossa viimeisessä kuvassa päällä? On meinaan aika hot! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela