Elämäni aakkoset

torstai 17. huhtikuuta 2014

 Auto
Rakastan autolla ajamista ja se on mulle myös keino rentoutua. Varsinkin yksin ajaessa voi rauhassa miettiä asioita ja ystävän kanssa autoillessa tulee yleensä puhuttua ne syvällisimmät keskustelut.
Blogi
Blogitaivalta on takana reilu kuusi vuotta ja olenkin elämäni tärkeimpiä vuosia kasvanut yhdessä Inhimillisen turhamaisuuden kanssa. Olen jakanut lukijoideni kanssa iloja ja suruja, elämäni tähtihetkiä ja niitä ei niin putkeen menneitä kommelluksia. Yksi ehdottomista henkirei'istäni elämässäni. Rakas harrastus, josta on tullut myös elannontuojani.
Cristiina
Sielunsiskoni, paras ystäväni, uskottuni. Ilman tuota naista en pärjäisi, olen joka päivä kiitollinen siitä, että saan sanoa Cristiinaa parhaaksi ystäväkseni ja siitä, että tämä nainen on elämässäni.
D-vitamiini
Aurinko on mulle todella tärkeä ja vointini sekä mielialani on usein liitoksissa yhteen auringon kanssa. Vaikka mitä vastoinkäymisiä elämä toisi, mutta jos sinä päivänä paistaa aurinko eivät ne tunnu niin pahoilta ja pysyn optimistisena. Asiat voisi olla huonomminkin ja olisi voinut tulla vaikka räntää taivaan täydeltä ;-) Lisäksi aurinko tarkoittaa itselle rusketusta. Life is better with a tan!
Elämänilo
Elämästä täytyy nauttia, täytyy tehdä asioita, joista nauttii ja joita rakastaa, pitää olla edes hieman oman tiensä kulkija, hullutella, rakastua, iloita arkipäiväisistäkin asioista ja olla onnellinen. Itse olen joutunut etsimään elämänilon uudestaan vastoinkäymisten takia ja olen ikuisesti kiitollinen, etten jäänyt rämpimään pohjamutiin. Tällä hetkellä olen tyytyväinen elämääni ja olen oppinut löytämään jotain positiivista ja nauttimaan joka ikisestä päivästä :-)

Fitness
Heh, vihaan sanaa fitness, mutta en keksinyt tälle kirjaimelle muutakaan, koska urheilu tai treenaus olisivat vieneet liian tärkeät kirjaimet ;-) Liikunnasta on tullut mulle todella iso ja tärkeä asia elämässä, haluan elää terveellisesti, voida hyvin ja mielialani on myöskin liitoksissa treenaukseen. Jos en ole päässyt hetkeen salille, kuten esimerkiksi kipeänä ollessa, olen paljon kireämpi ja huonotuulisempi. Salilla olen yhtä hymyä ja  tooooosi harvoin on fiilis, ettei jaksaisi lähteä treenaamaan.
Google
Ette edes halua tietää, mitä kaikkea omasta google-sivuhistoriasta löytyy :-D Googlailen kymmeniä kertoja päivässä ja ihan turhanpäiväisiäkin asioita.
Hyvinvointi
Liittyy aika paljon tuohon F-kirjaimeen, mutta myös henkiseenkin puoleen. Fyysinen ja samalla myös henkinen hyvinvointi ovat mulle tärkeitä asioita elämän kaikilla osa-alueilla aina omasta henkisestä jaksamisesta, työstä tai sosiaalisista suhteista siihen, miltä kropassa juuri sillä hetkellä tuntuu.
Iphone
Elän todella suuressa symbioosissa puhelimeni kanssa ja ikävä kyllä monet asiat tulee tehtyä puhelin kädessä. Oikeastaan ainut hetki, jolloin en ole tavoitettavissa on treenin aikana, jolloin puhelin pysyy visusti pukuhuoneessa tai nukkuessa, jolloin puhelin on äänettömällä.
Järkiperäisyys
Vaikka tunteet ohjaavat elämääni todella paljon, olen aikamoinen realisti. Mulla on hyvin vahvoja mielipiteitä monista asioista, joita monet tekevät tai jättävät tekemättä, koska menevät vain tunteiden mukaan tai ei ajattele asiaa kaikilta kannoilta. Itse pyrin ajattelemaan asiat kaikilta kannoilta, ennen toimimista.
Kaurapuuro
Ruoka, jota voisin syödä koko ajan. Aamupala on ehdoton lempiateriani juurikin sen vuoksi, että saa puuroa :-D Luultavasti en tule ikinä kyllästymään kaurapuuro-raejuusto-marjat-öljy -komboon. Ylipäätänsä rakastan kaikkia puuroja, kuten manna tai riisi.
Laiskottelu
Vaikka käyn tunnollisesti treenaamassa, puuhaan paljon kaikkea aamuvarhaisesta iltamyöhään, olen aika kova laiskapeppu. Tarvitsen joka päivä hetken, jolloin voin vain röhnöttää tietokoneella ja surffailla päättömästi tai maata sohvalla ja katsella telkkaa. Tästä syystä tykkään viettää viikonloppu iltoja ihan vain kotosalla. Lisäksi reissussakin olen usein iltaisin todella laiska, että jään vain mieluummin hotellihuoneeseen tai kämpille rentoutumaan, kuin lähtisin jonnekin ulos.
Matkustaminen
Tykkään reissata todella paljon ja mulla on monia paikkoja, joissa haluan käydä. Vähintään kerran vuodessa pitää päästä edes käymään siellä Espanjassa meidän asunnolla ja saada irtiotto arjesta.
Naiseus
Rakastan olla nainen. Mikään ei ole parempaan, kuin se että saa hössöttää kaikesta tyttöhömpästä, laittautua kauniiksi, haalia kaapit täyteen kosmetiikkaa, muuttaa mieltään sekunnissa ja laittaa kiukkupäivät kuukautiskierron piikkiin ;-)
Onnellisuus
Haluan tuntea itseni onnelliseksi joka päivä.
Perhe
Mulla on todella kiinteät ja läheiset perhesuhteet, enkä mielelläni asu kamalan kaukana perheestäni. Äitini ja isäni lisäksi äidin äitini sekä isän äitini ovat molemmat minulle isovanhemmuuden lisäksi parhaita ystäviä, joiden kanssa rakastan viettää aikaa, jutella ja puuhailla asioita. Pyrin ainakin kerran kuussa näkemään äitiä, isää ja heidän molempien vanhempiaan ja muutenkin olla mahdollisimman paljon yhteydessä heihin. Todella usein tulee vietettyä viikonloppuisin iltoja perheeni seurassa. Kuulostaa ehkä todella tylsältä, mutta mulle ne ovat tärkeitä hetkiä. Kuitenkaan kukaan ei ole täällä maailmassa ikuisti.
Quark
Kaurapuuron jälkeen rahka on toinen ruoka, joka voisin syödä päivät pitkät. Okei, sitä kyllä meneekin välillä lähemmäs kilo päivässä :-D perus maustamaton rahka lisukkeilla on ihan parasta!
Rakkaus
Tarviiko edes selittelyä?
Silittely
Rakastan kaikkea hellittelyä, silittelyä, koskettelua, kainalossa olemista ja huomioimista. Nyt tuolla osa-alueella on ollut vähän hiljempaa, mutta mun ystävät saavat sitten kestää, kun koskettelen heitä :-D
Tekstailu
 Olen sellainen, joka voisi tekstailla ihan koko ajan. Cristiinan kanssa laitellaankin päivittäin viestejä toisillemme jostain ihan turhanpäiväisistä asioista, esimerkiksi jos sattui menemään vettä nenään ja muita sitä luokkaa olevia "tärkeitä" asioita :-D
Uni
Mulle aina välillä kuittaillaankin mun "lakisääteisistä" 8tunnin yöunista. Pyrin aina nukkumaan kahdeksan tuntia yössä ja välillä menen väkisin nukkumaan, jos muuten unet jäisi vähemmälle. Treenin ja ruuan lisäksi uni ja lepo ovat tärkeitä, joten on hyväkin olla tarkka ;-)
Vesi
Juon vettä  ihan kamalasti ja jokaisen aamuni aloitan lähes litralla vettä. Ennen InBody-mittauksia kun joudun olemaan sen reilu 3h juomatta, niin mulle tulee aina ihan sellanen nestehukka-olo :-D Ei siis oikeasti, mutta pää vain sanoo, että pitääsaadavettäkuolenjakuivunpaniikki
Xtend
Heh, lemppari aminohapponi. Ei tullut muuta mieleen :-D
Yksinäisyys
Mulle on tärkeää viettää paljon aikaa yksikseen. Olen ehkä pienoinen erakko, joka nauttii hiljaisuudesta. 
Zzzzz
Otetaan tuo uni vielä kerran.
Åtrå eli himo
Elämässä pitää tuntea palavaa himoa kaikkea tekemäänsä kohtaan.
Äiti
Yksi rakkaimmista ihmisistä koko maailmassa. Olemme äidin kanssa molemmat aika vahvoja persoonia, joten lukuisat kerrat olemme ottaneet yhteen, huutaneet ja raivonneet toisillemme. Onneksi murkkuiän mentyä (ja mun muutettuani omilleni :-D) on meillä nykyään todella kiinteä ja vahva äiti-tytärsuhde. Äiti on se, kenen mielipide painaa aina kaikista eniten, kenelle kerron murheitani ja kenen haluan olevan ylpeä minusta.

Ö eli saari
 Olen viettänyt nuoruudessani lähes kaikki kesät Kasnäsissä äidin vanhempien kanssa meidän mökkisaaressa. Rakas ja tärkeä paikka, jota en vaihtaisi pois mistään hinnasta.

7 kommenttia:

 1. Ihan pakko tulla kommentoimaan kerrankin. Musta on aivan mielettömän ihanaa ollu seurata tätä sun projektia, joka on muokannu sun kehoa sekä nähtävästi myös sun mieltä. Useemman vuoden oon enemmän tai vähemmän seurannu sun blogia, mutta kertaakaan et oo mun mielestä näyttäny noin upealta ja oikeasti onnelliselta. Muutenkin tuntuu, että susta oikein huokuu sellainen hyvän fiiliksen olotila, ja susta saa nykyään ehkä jollain tasolla aidomman ja persoonallisemman kuvan, kun ennen tuntui, että sun blogi painottui pitkälti shoppailujen esittylyyn ym. pinnallisiin asioihin.
  Joten suuri kiitos tästä, ja uskon, että oot todella monelle loistava motivaattori. Jatka samaan malliin, tuut vielä saavuttamaan mitkä tahansa tavoitteet tuolla menolla! :-)

  Jenni

  VastaaPoista
 2. Ihanat jutut oot keksiny kirjaimiin ja just sopivasti avasit kaikkea ainakin mun mielestä! :) Oon itekki halunnu tehä tän jo niiin pitkään, mutta oon tämmösissä jutuissa niin perfektionisti että mua jäis hulluna vaivaamaan ku en sais ku vaan yhden tärkeän jutun yhteen kirjaimeen haha :DD

  VastaaPoista
 3. Heippa, saisinko ehdottaa että osallistuisit tähän (tai johonki muuhun tälläseen) kuvahaasteeseen ens kuussa? :) http://s25.photobucket.com/user/chantellelovell/media/FMS1/MAY-PHOTO-A-DAY_zps15a0483f.jpg.html

  VastaaPoista
 4. Se on iPhone. Ja jos kerta uni on tuolla kahteen kertaan, miksei fitnessin sijasta voinu olla urheilu? T. pilkunviilaaja :D

  VastaaPoista
 5. Olipa ihana postaus. Nää elämäni aakkoset -postaukset on olleet tosi kivoja blogeissa, mut tää oli jotenkin ihana :D Nää tutustuttaa kivasti lukijaa lisää kirjoittajaan. Mä tykkään kanssa viettää viikonloppuja vanhempieni luona: ruokaa, jutustelua ja saunaa. Ihan mahtavan rentouttavaa! Jaan myös rakkautesi puuroon, mutta normirahka ei vaan mee.. Ootko tykänny siitä aina, vai ootko oppinut ajan kanssa tykkäämään siitä?

  VastaaPoista
 6. Hei tää oli ihan superkiva postaus :D Jee, lisää tällasia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela