Aurinkoa iholle purkista

perjantai 18. huhtikuuta 2014


Sain taannoin lahjakortin TheBos-verkkokauppaan, jossa myydään monia erilaisia kosmetiikkatuotteita. Kesää kohden mentäessä alkaa kaipaamaan sitä pientä rusketusta ja sävyä iholle, juhlia alkaa ilmestyä kalenterin täytteeksi ja niissä olisi kiva edustaa jonkun muun, kuin lakanan värisenä. Kaikki eivät kuitenkaan halua ottaa solariumia vaihtoehdoksi, jos rusketusta ei luonnollisesti pysty säiden vuoksi hankkia, joten turvallisempi keino värin pintaan saamiseksi onkin itseruskettavat voiteet ja vaahdot.

Pistin tilaukseen aikaisemminkin käyttämäni St.Moriz itseruskettavan, mutta tällä kertaa vaahdon sijaan voiteen muodossa, joka osoittautuikin miellyttävämmäksi levittää. Lisäksi tilasin tuollaisen itseryskettavan levitykseen tarkoitetun kintaan. Sen tilatun itseasiassa unohdin kotiin, joten tuo on ostettu ihan Sokoksesta. Tuo St.Moriz sävyttää ihoa jo saman tien, joten ei missään nimessä kannata paljain käsin levitellä! Kokemuksesta voin kertoa :-D


Nythän mulla oli pohjalla jo muutama (okei, kahdeksan) solkkukäynti, mutta halusin saada vielä vähän lisää brunaa. Mä olen aika laiska itseruskettavia käyttämään, mutta sitten kun aloitan sen ruskettamisen niillä ja solkulla niin meinaa usein lähteä kädestä :-D Onneksi tätä ei tapahdu kuin about kerran-pari vuodessa, kun havahdun siihen kuinka valkoinen olen.


Plussaa tälläisessä välittömästi ruskettavassa itseruskettavassa on, että ei tule mitään kivoja yllätyksiä aamulla, jos on edellisenä päivänä lätrännyt monen monta kerrosta itseruskettavaa. Tätä voi hyvin levittää vaikka aamulla yhden kerran ja tarvittaessa vielä kerran-pari päivän mittaan riippuen millaisen tuloksen haluaa :-) Lisäksi tämä St.Moriz ei tuoksu niin pahalle eikä jätä iholle sitä ällöttävää vahvaa lemua. Onko joku muuten käyttänyt joskus sitä Lorealin Sublime bronze-geeliä? Hyi hemmetti miltä se haisee :-D Pinttyy oikein ihoon se haju.

St. Moriz itseruskettavat

3 kommenttia:

  1. Ootko käyttänyt mitään solariumrasvoja solkussa käydessäsi? Kiinnostais tietää onko niistä mitään hyötyä, nyt kun aion taas aloittaa kunnon solkkumaratonin ennen kesää :-)

    VastaaPoista
  2. Ei liitt asiaan, mutta sullahan pari vuotta sitten turposi huulet ihan yllättäen tosi paljon? Mikä sulla aiheutti sen ja miten lähti pois? Mulla on nimittäin nyt täysin sama tilanne... Ihan kamalat ankkahuulet ku niin turvottaa. Mulla on kans jotaki hyaluronihappotäytettä näissä, mut laitoin sitä viimeksi 9 kuukautta sitten eli tuskin on siitä kyse. Oon kyllä vähän paniikissa :D Mitä sun huulille sitten kävi ja millaista hoitoa se vaati?

    VastaaPoista
  3. Mun on pitkän aikaa pitäny hankkia tollanen kinnas, mut en oo muistanu etsiä kaupoista, enkä oo viittinyt sit tilata netistä pelkkää kinnasta. :-D Käytin sukkaa viimeks, mut viimeseks kerraks jäi.. Mut muuten tolla tulee tosi hyvä rusketus!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela