ABA asu

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Heippa! Blog Awards-viikonlopusta selvitty ja tuossa hetki sitten kotiuduin Helsingistä. Ihana olla kotona! Vaikka pientä luksusta arkeen tuollainen hotellissa asuminen on, niin on se koti vaan paras paikka :-) Tänään onkin ohjelmassa tavaroiden purkamista, postauksien valmistelua, Punnitse&Säästä herkuista omatekoisen myslin tekemistä ja ajattelin käydä vähän kokeilemassa miltä salilla tuntuu. Olo alkaa onneksi olemaan jo ihan hyvä ja eilenkin kävin tekemässä aamuaerobisen. Tänään aamulla oli pientä kurkun karheutta, mutta mennyt nyt ohits, joten johtui oletettavasti vain huoneen ilmanvaihdosta. Olen muutenkin ollut töiden, sairaskierteen ja muiden tekijöiden vuoksi todella stressaantunut, joten ehkä tämä viikon salitauko teki muutenkin ihan hyvää. Kroppa ei stressitilassa palaudu kunnolla, joten nyt on ollut aikaa palautua ja kerätä energiaa.

Ajattelin aloittaa viikonlopun purkamisen perjantaina Aussie Blog Awardsissa olleesta asusta. Kuvia itse gaalasta on monet varmasti katselleet jo vaikka kuinka paljon, joten säästän ne vasta ensi viikkoon :-) Avecinani toimi ihana ykköstyttöni Cristiina.
 
 Dress Matthew Williamsson for Lindex
Bag Åhlens
Shoes Guess
Belt Sfera
Bracelet BikBok

Mulla oli tavoitteena, etten osta mitään uutta tämän vuoden gaaloihin. Inhottaa, kun aina pitäisi blogikekkereihin ja ylipäätänsä juhliin ostaa jotain uutta ja harmittavan usein sitä uutta ostosta käyttää vain sen yhden kerran. Okei, ostin yhden klassisen Vilan mustan kotelomekon hyvällä alennuskoodilla, mutta sitä olin katsellut jo kauemmin sillä silmällä (ei päätynyt kumpiinkaan kekkereihin loppupeleissä päälle) ja yhdet kengät Nellyn midarista, mutta nekin ostin viikonlopun juhlat ja heinäkuussa olevat pikkuveljeni rippijuhlat mielessä pitäen. Nuo kustansi molemmat yhteensä noin 50euroa, eli ei periaatteessa hirveä summa, mitä sijoitin tämän vuoden asuihin. Perjantain asun laukun olen ostanut Tukholmasta 2012 syksyllä, mekon -70% alennuksesta tammikuun alussa, vyön jouluna Espanjasta, kengät kait helmikuussa? ja rannekorun muistaakseni viime kesänä alennusmyynneistä. Yllättävän hyvin sieltä omasta kaapista kaikkea löytyy ja tykkäsin asustani todella paljon, vaikka itse sanonkin :-)

Nyt alan raivaamaan vaatevuorta sängystä kaappiin. Ihanaa sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela