Springish ootd

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Huomenta! Yäk, miten tuo sää hetken vallinneesta oikein keväisestä säästä tuollaiseen lumipyryyn ja lumikinoksiksi. Olin vähän suunnitellut meneväni tänään kampaajan jälkeen vaihtamaan kesärenkaat ja pesemään auton, mutta taidankin vähän vielä lykätä :-D Havahduin alkuviikosta siihenkin faktaan, että eihän mulla ole mitään sopivia kevättakkeja, paitsi yksi viime loppukesästä Espanjasta silloin tosi naftina ostettu tekonahkatakki sekä ulkoilutakkeja, mutta ei mitään muita. Pyörähdin eräänä lounastaukona Helsingin Stockalla, mutta m-koko oli lähes kaikista kivoista takeista loppunut. Yksi kiva Onlyn parkamallinen takki* oli sopivassa koossa Stockalla, mutta vain vihreänä jäljellä. Halusin mieluummin tumman takin, mutta onneksi kyseistä takkia löytyi Forumin Onlysta sopivana. Harmitti vain, kun Stockmannilta olisi vielä saanut -20% alennusta, mutta ei voi mitään. Se vihreäkin oli kiva, mutta musta on aina käytännöllisempi ja takista saa myös hupun pois, joten se menee hieman siistimpänäkin takkina, koska huppu tekee takista aina niin paljon rennomman. Nyt on onneksi takkipulma ratkaistu :-) Vielä jonkun kivan aitonahkaisen takin haluaisin, mutta ehkä suosiolla lykkään sellaisen hankkimista vielä, kun tavoitteena on kuitenkin edelleen tiivistää ja kiinteyttää kroppaa.

Eilisen todella kauniin ja keväisen sään vuoksi innostuin pukeutumaan oikein keväisesti. Vihreät Chinot yhdistettynä farkkupaitaan olikin aika kiva combo :-) Ihana muuten kun kerrankin voi käyttää farkkupaitoja, ilman että se on aivan liian tiukka rinnustasta tai vaihtoehtoisesti liian iso muualta. Jotain iloa siitäkin, että rinnat on edes hieman pienentyneet painon laskun myötä :-D Helpottaa huomattavasti vaatteiden ostoa. Kuvat on ihan järkyt, kun nappasin ne nopsaa parissa minuutissa ennen kampaajalle lähtöä. Kuitenkin asu oli sen verran  kiva, niin menkööt.

Shirt&Chinos H&m/Watch Daniel Wellington (gift)

Nyt suuntaan suihkuun ja reilun puolen tunnin päästä pitääkin mennä Erican hoiviin laittamaan pidennykset takaisin päähän. Eilen illalla otettiin jo pidennykset pois ja värjättiin tyvi, eli olen vietellyt tässä reilu 12h ihan omalla tukalla. Pitääkin ottaa teille tukkatilanteesta muutama kuva :-)

Ihanaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela