Playsuitissa

torstai 6. maaliskuuta 2014

 Jumpsuit Pieces*/Watch Michael Kors/Necklace Gina Tricot

 Heippa! Hupsista, ompas tullu hiljainen blogiviikko :-( Jotenkin alkuviikko on mennyt kokonaan arkeen taas totutellessa ja eilen olin tekemässä salilla ensimmäisen treenin pariin viikkoon. Kevyesti pitää alotella, mutta oli ihana päästä taas treenaamaan :-) Tänään pidin täyslevon ja huomenna taas aamuaerobinen Sailan kanssa ja illemmalla töiden jälkeen salille. Sunnuntaina pääsee pitkästä aikaan treenaamaan Markonkin kanssa, jes!

Viikko on mennyt pitkälti töissä ja perus arkea pyörittäessä. Ihan jotenkin hujauksessa mennyt koko viikko ja en voi tajuta, että huomenna on jo perjantai. No, en valita ;-) Tänään töihin laitoin päälle uuden Piecesin trikoisen jumsuitin. Kivan rento ja toimi ihan hyvin pelkkien asusteiden kanssa ja jalassa oli perus valkoiset matalavartiset conssit. Olen muuten niin fiiliksissä tästä kevään tulosta! Tänään puoli seiskan pintaan herätessä näki jo ikkunoista ulos ja junalle vähän ennen kahdeksaa lähtiessä oli jo ihan valoisaa. Täytyykin viikonloppuna ottaa proggikseksi siivota vaatekaappi ja laittaa talvivaatteet säilöön :-)

Nyt laittamaan aamuksi salikamat valmiiksi ja pesun kautta sänkyyn. Hyvää yötä!

5 kommenttia:

  1. Voi että, oot niin upea ja kaunis muutenkin!

    VastaaPoista
  2. Tuo kaulakoru pomppasi heti silmiini. On kivannäköinen ja antaa sopivasti särmää yksiväriselle asulle :)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Näytät tosi hyvältä! Saako kysyä, että mitä kokoa käytät tuossa jumpsuitissa? Arvon kahden koon välillä, onko siis normaalia/pientä/isoa kokoa? :)

    VastaaPoista
  4. Upea jumpsuit, näyttää oikein kivalta:) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Muistaakseni luin joskus blogistasi, että olet ollut vakavasti masentunut.
    Minä tein juuri lääkärin antaman Beckin masennustestin, ja pisteet vastaavat jopa vakavaa masennusta. Olen väsynyt, alakuloinen jne, mutta nauran silti ystävien kanssa ja olen tunnettu siitä että olen porukan iloisin... Oliko sinulla vastaavaa, että ystävien kanssa saatoit olla nauravainen ja iloinen, mutta omissa oloissasi surullinen ja väsynyt?
    Minä en oikein tiedä mitä ajatella tästä kaikesta, jos tämä onkin sitä kuuluisaa masennusta vaikka osaan olla ystävien kanssa iloinen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela