Oodi Liu Jo Bottom upeille

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014


Vedin ensimmäisen kerran Liu Jo merkin Bottom up-farkut jalkaani 2012 syksyllä ja sen jälkeen se on ollut menoa. Olen Liu Jo Bottom Upeja hehkuttanut täällä blogissa pari kertaa aikaisemminkin ja sille ei ole tulossa loppua. Viime kesänä ostin mustat, zip outside-mallin* pöksyt, mutta valitettavasti ne ovat jääneet itselle isoiksi. Kuitenkin housut olivat niin hemmetin hyvät jalassa, lahje on sopivan pituinen, eivät olleet haalistuneet puolessa vuodessa yhtään ja se peppu, minkä ne saivat aikaan! Liian monta hyvää syytä olla ostamatta samoja housuja pienempinä uudestaan ;-)


 Itselle istuu parhaite housut, joissa taskut ovat keskikokoiset, suht keskellä pakaroita ja tarpeeksi ylhäällä. Kävin perjantaisella shoppailureissulla (jos muuten tarttui kuvan teepparikin mukaan Gina Tricotista) kokeilemassa H&m:llä yksiä 25euron kulutettuja farkkuja. Shokinsekaisesti aloin nauramaan sovituskopissa vedettyäni farkut jalkaan. Takapuoleni ei ollut IKINÄ näyttänyt niin järkyttävältä :-D Taskut olivat liian alhaalla, pepun "alla" ja saivat takapuoleni näyttämään roikkuvalta sekä lättänältä. Nooooooooot good.


Jos olette etsimässä hyviä farkkuja ja mustat housut ovat osa uniformuanne, suosittelen tilaamaan nämä kokeiluun tai pyörähtämään lähimmässä Liu Jo:ta myyvässä liikkeessä. Hintaa näillä on reilu 100euroa, mutta on ehdottomasti koko hinnan arvoiset. Vanhat eivät meinaan oikeasti ole menneet miksikään käytössä! Tosin jos olet aivan hirmu pikkuinen, tämä malli ei välttämättä oikein sovi. Omat kuvissa olevat ovat 26-tuumakokoa ja vanhat, kesällä ostetut, olivat 28-tuumaiset. Muuten käytän farkuista tällä hetkellä about 28-tuumaa tai 38-kokoa, eli ainakin nämä mustat sekä normal wash Bottom up:it* ovat pari kokoa isompaa, kuin mitä normaalisti käyttää. Ja muistakaa naiset ostaa ne farkut sellaisina, että nappi menee juuri ja juuri kiinni sovituskopissa! Jos emmit kahden koon välillä, valitse ne pienemmät :-) Näin ei harmita, kun housut ovat löystyneet parin käyttäkerran jälkeen. Kuvan housut ovat olleet mulla kaksi päivää päällä ja edelleen istuvat kuin nakutettu, koska ovat olleet tarpeeksi napakat ostettaessa.

Muita, jotka vannovat näiden pepunkohottajien nimeen? ;-)


Stadiumilla saa muuten jäsenet 25% alennusta KAIKESTA 30.3. asti synttäreiden kunniaksi :-)

16 kommenttia:

  1. heipu! :) Sitä haluaisin kysellä et kui paljon housuissa on strechiä? Että joustaako miten hyvin ja miltä tuntuvat jalassa?

    VastaaPoista
  2. Vautsi miten hyvältä näytät! :)

    VastaaPoista
  3. Kannattaa salilla kyykätä enemmän ku aika lättänältä sun peppu näyttää noikin farkut jalassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla ei varmaan oo ees sen vertaa peppua ku Mikaelalla... Ihanat housut! Ja ihanaa ku postailet nykyään niin useasti :)

      Poista
    2. valitettavasti en minäkään näitä farkkuja ostaisi tämän postauksen perusteella.

      Poista
    3. Ei vitsi, olisi pitänyt vaan vetää selkä notkolle kunnolla ja työntää peppu taakse :-(

      Poista
    4. No huhhuh taas. :D Anonyymeillä lienee varmaan itsellään oikein megamega äässit. Hyvältä näyttää!

      Poista
    5. no luulis kyllä et jos näiden farkkujen avulla saa pyöreemmän pyllyn niin et edes jonkinlainen perse sit olis vaikka ei sitä työntäis esille :D en osta ainakaan näiden kuvien perusteella näitä farkkuja, ei vakuuta.

      Poista
  4. Ihanat housut!pakko tilata itekki:) kiva ku vinkkasit noista kokojutuista! Hyvältä näyttää:))

    VastaaPoista
  5. Ohhoh, VAU! Empä oo aikasemmin uskonut et tommoset farkut vois oikeesti tehdäkkin takapuolelle jotain, mut nyt on sekin nähty :)

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Musta sun pylly näyttää normaalia lättänämältä näissä :D Ei sillä, hyvä pylly silti mutta nää kuvat ei ehkä esittele kovin hyvin tuota bottoms up efektiä :)

    VastaaPoista
  7. Voi vitsi miten näytät ihan sika hyvältä näissä, ja edellisten postaustenkin kuvissa! Susta oikeen huokuu onnellisuus ja terveellisyys ja kyllä myös itsevarmuus! Varsinkin kun vertaa vanhoihin kuviin. Ihan pistää iloiseksi, oot tosi hyvänä esimerkkinä varmasti monelle, myös minulle :)

    Olisiko sun mahdollista jossain vaiheessa tehdä semmoista ennen-jälkeen postausta missä olisi kuvia ja kertoisist taas miten on mennyt. Se oli nimittäin tosi kiva ja inspaava postaus missä kerroit laihtuneesi x määrän kiloja ja sitten kerroit personal traineristasi :)

    VastaaPoista
  8. Osaatko vinkata, mistä löytyy pääkaupunkiseudun parhaat valikoimat näitä? Mistä itse ostelet näitä farkkuja?

    VastaaPoista
  9. Sulla on kyllä lättänä peppu! toivottavasti muistat treenata tarpeeksi kyykkyjä ja muita "pyöpeän pepun bestiksiä", siitä se lähtee :)

    VastaaPoista
  10. Itselleni tarttui mukaan Liu Jon Bottom Upit tossa ennen joulua ja ovat ehdottomasti parhaat farkut, jotka olen päälleni laittanut. (Ja vielä alennuksella!) Itselläni tuo reenaaminen tältä syksyltä jäi kiireisen ja hektisen aikataulun takia syysflunssista puhumattakaan, ja se näkyy niin masussa, kuin reisissä että hieman lässähtäneessä pepussa. Mutta nämä farkut saivat tuon peppuni näyttämään lähes siltä, mitä se on parhaimmillaan normihousuilla ollut! (Enkä malta oottaa että pääsen taas oikeasti reenaamaan)
    :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela