Onko musta tullut tylsä?

maanantai 3. maaliskuuta 2014


Lauantaina olo oli parempi ja uskalsin jo lähteä ihmisten ilmoille. Sopivasti vielä eräs kaverini oli lähtemässä Hyvinkäällä baariin ja koska allekirjoittanut oli ollut kotona neljän seinän sisällä viisi päivää masistelemassa ja Hyvinkään yöelämässä viimeksi heinäkuussa, päätin liittyä seuraan ja innosta piukeana aloin miettimään mitä laittaisin päälle, kuinka kiva on laittautua ja laittauduinkin koko illan rauhassa hyvää musiikkia kuunnellessa. Sheivasin jalat, rasvasin kropan päästä varpaisiin, lakkasin kynnet, meikkasin huolellisesti, laitoin hiukset ja muuta tuollaista tyttöhömppää, mitä naiset tekee ennen illanviettoon lähtöä. Sanomattakin oli selvää, että alkoholia ei saikuttelun ja dieetin (ja oman lakon) vuoksi juoda, mutta oli silti ihana lähteä vähän tuulettumaan ja näkemään ihmisiä. Ja rakastan myöskin laittautua oikein pitkän kaavan mukaan, jota harmittavan harvoin nykyään saa tehdä.


Vähän ennen puolta yötä lähdin kävelemään keskustaan päin. Aluksi oltiin tunnin verran istumassa yhdessä paikassa, jonka jälkeen siirryttiin paikalliseen Amarilloon yhden pintaan, joka on baareista lauantaisin ainoa jossa koko baarikansa ei ole sitä juuri täysi-ikäisiksi tulleita ja ikäraja on 22-vuotta. Tai pitäisi olla, ei multakaan esimerkiksi tällä kertaa kysytty henkkareita sisään mennessä. Ensiksi järkytyin siitä, kuinka nuorta porukka oli, sen jälkeen tympäännyin siihen, kuinka kauan joutuu odottamaan tiskillä (kyseessä vielä pelkkä vesi), musiikki oli sellaista, että halunnut edes tanssia ja muutenkin meininki oli suoraan sanottuna ihan surkea. Tuli olo, että tässäkö tää nyt oli. Tätäkö pitäisi jaksaa tehdä ainakin parina iltana kuussa? Ja ei, syynä ei ollut se etten ollut juonut alkoholia tai Hyvinkään Amarillo. Olen ollut kymmeniä kertoja baarissa selvänä ja illoista suurin osa on ollut todella hauskoja. Ja parhaimmat illat olen kokenut juurikin Hyvinkään Rillossa. Onko musta tullut nyt vain yksinkertaisesti tylsä jo 24 ikävuoden kynnyksellä?

Aika tarkalleen klo 02:03 lähdettiin kotiin. Ei vain jaksanut olla siellä, ei kiinnostanut katsella niitä humalaisia ihmisiä, ahdisti hieman ja kaikista painavins syy; ei ollut hauskaa. Kummasti alkoi oma sänky ja iltapala houkuttamaan. Oman kotioven avattuani henkäisin helpotuksesta, vaihdoin vaatteet, pesin meikit, heitin tukan nutturalle, tein itselleni iltapalarahkan, kömmin sänkyyn ja pelailin iPadilla ennen kuin nukahdin. Ei se oma koti viikonloppuiltaisin olekaan hassumpi paikka. Varsinkaan, jos vaihtoehtoina on valita kotisohvan ja baarin väliltä. Mieluummin vietän viikonloppuni ystävien, perheen, treenin ja oman itseni kanssa vaikka siellä kotisohvalla ilman, että kulutan viikonlopusta yhtäkään päivää sängyn tai sohvan pohjalla sälekaihtimet kiinni väsymystä ja/tai darraa potien.

Olen iloinen, että olen tehnyt päätöksen olla juomatta alkoholia muuten kuin hyvän ruuan yhteydessä tai erikoistilanteissa. Olen kiitollinen, että olen päättänyt ravita kroppaani terveellisellä ja mahdollisimman puhtaalla ruoalla, pidän kehostani huolta treenaamalla ja tavoitteeni saavuttaa unelmakroppani on terveellinen ja teen sen yhdessä ammattilaisen avustuksella. Lauantainen baarissa pyörähdyn ainakin sai mut jälleen havahtumaan siihen, kuinka onnellinen olen tästä tämänhetkisestä elämäntilanteestani. Se on tasapainoinen ja en haikaile alkoholin tai baarien perään, päin vastoin. Jätän mielelläni baarissa hillumiset muille kenenkään valintoja kuitenkaan paheksumatta ja vietän "tylsää" elämää fitness-kuplassani. Tosin en pistä vastaan, jos elämääni tupsahtaisi mies, swolemate, jonka kanssa voisin preppailla ruokia, höpöttää treenauksesta, treenata yhdessä, viettää koti-iltoja ja jakaa tämä arki hänen kanssaan. Ihmettä odotellessa, mutta siihen asti olen ihan tyytyväinen näin. Mun on hyvä olla, joka on tärkein :-)

Näissä fiiliksissä ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ps. Terkkuja juttelemaan tulleelle lukijalle! Ihana aina saada kasvoja teille lukijoilekin :-)

19 kommenttia:

  1. Oma suhtautuminen ja kokemus määrittelee tylsyyden ominaisuutena. En usko et oot tylsä:) jopa wikipedian lukeminen voi olla kaukana tylsästä tekemisestä, vaikka yleisesti toisin ajatellaankin. Jokaisella on oma elämä elettävänään!:P

    VastaaPoista
  2. Ihana lukea tällaista tekstiä, kun susta huokuu että oot onnellisempi tuolla valitsemallas tiellä :) Itse sain ihan samanlaisen ahaa-elämyksen kaksi vuotta sitten, kun tajusin, että en enää viihdy baareissa yms. vaan nautin kotona olemisesta baarien sijaan. Terveelliset elämäntavat antaa niin paljon enemmän! Jo pelkästään se valvominen, mitä baari-illasta tulee, tekee kropalle hallaa.

    VastaaPoista
  3. Oot upean näkönen tossa mustassa asussa! :)

    VastaaPoista
  4. vau näytätpä upealta! Iha mieletön muutos :)!

    VastaaPoista
  5. Mä olen niin samaa mieltä! En vaan syty tolle baareissa juoksemiselle ja monet tutut sitä ihmettelee kun itse olen vasta vuosi sitten täyttänyt 18! Kaikista kivointa on tosiaan olla kotona, joko omassa rauhassa tai oikeasti hyvien ystävien kanssa ja esim. herkutella ja jutella asioista, ilman mitään känniääliöitä ja kalliita sisäänpääsymaksuja. Tosiaan tuo laittautuminen on yksi ainoista jutuista, miksi ulos lähteminen olisi kivaa. Hyvä että joku on tästä samaa mieltä ja ei, et ole tylsä :D

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. sun elämäs ei todellakaan ole tylsää! tylsää on juoda perseet joka pe ja la ja maata sitten seuraava päivä paskanmaku suussa krapulassa. se on paskaa ja tylsää elämää.
    oot upea nainen!

    VastaaPoista
  7. Wau, sun kroppa!!! Huomaa, että oot tehnyt töitä sen eteen :-) Oo ylpeä itsestäsi<3

    VastaaPoista
  8. Noh katsotaan milloin se unelmien miehesi tulee noutamaan sut sieltä kotisohvalta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehiä tapaa muuallakin kuin umpihumalassa baarissa, ääliö...

      Poista
    2. Samaa mieltä kuin ano 9:04 ! Baari ei todellakaan ole ainoa paikka tavata miehiä ja mua ei edes kiinnosta jotku baarissa örveltävät tapaukset :-D kyllä baarista aina seuraa löytää, mutta kuinka syvällisiä sielläkään tulee juteltua.. niinpä. Miehen voi löytää ihan mistä vaan, itse löysin omani itseasiassa salilta ;-)

      Poista
  9. Joku kommentoikin tuossa yllä, että susta huokuu onnellisuus! Olen samaa mieltä. Tästä tekstistä tuli heti jotenkin hyvä mieli. Kiva lukea siitä, että joku on löytänyt "oman tiensä" ja on onnellinen päätöksistään. Aina pitää kuunnella itseään! Jos sulla on hyvä olla, se on tärkeintä. Mitä väliä mitkä yleiset ajatukset ympärillä ovat? Jokainen elää elämänsä niinkuin parhaaksi näkee :)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Hyvinkään rillossa on lauantaisin nykyäään 20 ikärajana, ei oo tarpeeksi asiakkaita ja poket päästää kuitenkin sisään.. :)

    VastaaPoista
  11. Ikäraja lauantaisin 20 nykyään, siksi nuorta porukkaa. En tiedä, musta onnistunut ilta on vaan itsestään kiinni, jos istuu pöydässä vain puhelinta selaillen niin ei siitä kovin hauskaa voikkaan tulla, mutta jos on sosiaalinen ja ottaa "tänään on kivaa"-asenteen, en usko että tarvitsee pettyneenä lähteä kotiin - vaikka olisikin selvänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän oma asenne ratkaisee paljonkin, muttei se takaa aina sitä, että olisi kivaa.

      Poista
  12. Hyvinkään Amarilloon on nykyään k 18, eli sen takia henkkareita ei varmaan kyselty (:

    VastaaPoista
  13. Mulla on ittelläni ihan samanlainen vaihe menossa elämässä, voin niin samaistua tohon sun tekstiin! En tosiaankaan haikaile juomista tai baareissa notkumista aloitettuani panostamaan terveelliseen ruokaan ja liikuntaan. :) Olin viimeksi viime viikolla pitkästä aikaa drinksuilla kaverin kanssa ja huomasin heti seuraavana päivänä miten en kaivannut enää samanlaista ryyppäämistä kuin joskus aiempina vuosina. Ei tullut hinkua päästä taas juomaan. Teki mieli alkaa treenata tai puuhailla muuta, mitä sitä nyt yleensä puuhaileekaan. :) Ehkä se on sitä, kun bilettää ja näkee sitä riehumista ja känniörveltämistä tarpeeksi, ihan erilaiset asiat alkaa saada arvoa omassa elämässä.. Terveellinen ruoka, aktiivinen liikkuminen ja kuntoileminen, sekä ystävien näkeminen niiden merkeissä sen sijaan että lähtisi ryypiskelemään.

    VastaaPoista
  14. Sun blogi on nykyään tosi tylsä. Ei tätä shaibaa jaksa enää lukea, huoh.

    VastaaPoista
  15. Sinut on haastettu! Uskallatko lähteä mukaan? ;)

    http://moumou.refashion.fi/2014/03/04/lannen-nopein-meikkaaja/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela