On mondays we wear pink

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Heippa! Täällä aletaan olla terveiden kirjoissa. Onneksi sairastelu jäi lyhyeksi ja lauantaina iltaa myöten olo alkoi olemaan jo aivan hyvä. Kuitenkin ennen treenaamaan ryntäämistä piti lepäillä vielä hetki ja tänään kävin töiden jälkeen tekemässä tunnin kevyen kävelylenkin. Sai vähän freesattua oloa, kun oli viettänyt kolme päivää neljän seinän sisällä ilman ulkoilua. Onneksi koko lenkin oli aivan hyvä olo, sykkeet eivät nousseet normaalia enempää ja ei puuskuttanut ylämäissä. Hyvä merkki siis :-) Huomenna ajattelin käydä tekemässä kädet todella kevyesti salilla, keskiviikkona lepo ja sitten voi taas aloitella normaaleja treenejä.

Vitsit mulle meinasi muuten käydä huonosti tänään! Mulla oli eräs meno tänään kahdeksalta ja arvatkaa olinko unohtanut laittaa kellon soimaan. Luojan kiitos heräsin ilman kelloa vähän puoli seitsemän jälkeen kesäaikaan siirtymisestä huolimatta. Oli vielä sellainen meno, johon ei ihan suoraan sängystä olisi voinut mennä. Kerrankin onni oli allekirjoittaneen puolella! :-D

Ostin viikko sitten tuon H&M:n hameen ja olen ihan head over heels tuohon! Kesällä tulee olemaan niin ihana ruskettuneiden jalkojen ja keveiden toppejen kanssa :-) Nyt jo toimii kivana piristeenä tummissa asuissa.

 Knit&skirt H&m/Necklace Gina tricot/Watch Michael Kors

 Nyt lounaantekoon huomista varten ja aikaisin nukkumaan. Kannattaa muuten kurkata tänään Sokoksella startanneen hiustenhellimisviikon tarjoukset täältä :-)


5 kommenttia:

  1. Voi miten nätti! Itse ostin tänään myös H&M:ltä kesämekon :) Onkohan tuo sun hame se samainen jota Miranda Kerr mainostaa?

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sama! Ja harvinaisen katkera siitä, ettei tää muuta samalla Miranda Kerrin näköiseksi :-D

      Poista
    2. Hahah, höpsis! Hyvin sopii sullekkin :)

      Poista
  2. Mä en kestä miten upealta näytät!!! <3

    VastaaPoista
  3. Onpa ihana väri ja malli, melkein pitää itsekkin hommata :) Kaunis olet!

    http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela