Miehen kosmetiikkahyllyllä, wtf?

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sain töistä viime kuussa Bulldog-merkin miestenkosmetiikkaa kotiin vietäväksi. Tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, sulfaatteja, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita eikä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet ovat täten mahdollisimman luonnollisia :-) Mutta miksi halusin kirjoittaa näistä tuotteista? Onhan naisille vaikka minkä moista tököttiä ihan omillakin hyllyillä.


Nyt on meinaan niin hehkutuksen arvoinen tuote, nimittäin merkin Original Shave Gel sekä Original After Shave Balm ovat AIVAN helkutin hyviä! Varsinkin sen herkimmän, eli biksurajan siistimiseen. Shave Balm ei vaahtoa, joka mielestäni helpottaa ajelua ja viilentävä muun muassa aloe veraa ja vihreää teetä sisältävä After shave balm rauhoittaa, kosteuttaa ja viilentää ihoa sheivauksen jälkeen ja ainakin itsellä vähensi punaisten näppujen tuloa bikinirajaan. Muun muassa RFSU:lla on naisille tarkoitettu intiimialueiden after shave-geeli, jota olen joskus käyttänyt ja en huomannut tuotteissa sinänsä mitään eroa. Molemmat tuovat viilentävän tunteen, vähentävät näppyjä ja arastusta, mutta tämä on vain miehille. Myöskin Sensitive Shave Creamin olen todellut toimivaksi ja olenkin käyttänyt sitä eniten kainaloiden sheivauksessa. Tällä hetkellä hoidankin sheivaushetkeni näillä tuotteilla ja voisin hyvinkin ottaa nämä ihan jatkuvaan käyttöön. Jotenkin vain ne naisten vaahdot on niin rasittavia, sitä valuu joka paikkaan, sitä on joka paikassa, et näe mihin oikein ajelet ja niin edelleen. ARGH! Olen myös huomannut, etteivät sääreni muun muassa ole olleet niin kuivat ajelun jälkeen näitä käyttäessäni ja kuten mainitsin tekstissäkin, on pyhin paikkanikin kiitellyt näistä tuotteista :-D

Entäs se miesmäinen tuoksu? Tuoksu merkin tuotteissa on todella neutraali, raikas ja oikeastaan aika unisex, joten ihan hyvin ei-voimakkaasti hajustetuista tuotteista pitävät voivat näitä käyttää pelkäämättä miesmäistä hajua. Mielestäni näiden tuotteiden se hienoinenkin tuoksu haihtuu iholta hyvin nopeasti. Itse suosin ylipäätänsä ihonhoidossa mahdollisimman vähätuoksuisia ja neutraalituoksuisia tuotteita, jotta ne eivät tappele hajuveden tuoksua vastaan ja parfyymi pääsee oikeuksiinsa. Samaa kannattaa miestenkin huomioida, koska miesten kosmetiikka on usein _todella_ vahvasti ja "miehekkäästi" hajustettu. Siihen päälle kun vielä lisää muutaman suihkauksen miesten hajuvettä, niin ihan varmana tuupertuu ne enkelitkin maahan!

Tuotteita voi ostaa Suomessa muun muassa Sokokselta sekä Kicks-myymälöistä. Hinta esimerkiksi sheivaus-setille, jossa on Original shave gel, Original After shave balm sekä lisäksi vielä Original moisturiser-kosteusvoiteen, on noin 25euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela