Kotikahvila nappia painamalla

tiistai 25. maaliskuuta 2014


 Sain viime viikon loppupuolella mieluisan paketin, jossa oli suloinen ja pieni Nescafe Dolce Gusto Mini Me-kapselikeitin. Keitin on pieni ja kompakti, joten ei vie pientä blenderiä enempää tilaa pienessäkään yksiön keittiössä. Lisäksi yksin asuvalle tämä on aivan täydellinen, koska vain yhden kupin keittäminen taviskeittimellä on todella turhauttavaa. Plussaa tietenkin vielä siitäkin, että halutessa voi nautiskella  perus kahvien lisäksi erikoiskahveista, kaakaosta tai erilaisista teejuomista vain parilla napin painalluksella :-) Tässä on myös automaattinen virrankatkaisu 5minuutin jälkeen, joka on minunkaltaiselle unohtelijalle todella hyvä juttu!


Keittimellä voi tehdä lämpimiä ja kuumia juomia ja säätimellä voi säätää itse veden määrää, jolloin saa kahveista ja juomista juuri sopivan vahvuisen omaan makuun sopivaksi.


Sain keittimen mukana vielä kasan erimakuisia kapseleita. Tällä hetkellä makukahvit ja tee menee vielä odottelemaan herkkupäiviä ja vieraita, mutta espresso ja kahvikapselit pääsivät heti käyttöön. Lungo mild oli todella hyvä varsinkin kun lisäsin siihen yhden pykälän suositeltua enemmän vettä. Grande intenso on aika voimakas arominen, mutta hieman maitoa lisätessä oli sekin ihan hyvää, vaikka en kovin vahvoista kahveista pidäkään. Espresso caramel oli myös hyvää ja menee hyvänä piristysshottina aamuisin ennen aamuaerobiselle suuntaamista. Ostin myös eilen rasvattoman cappucino light- ja Grande mild-paketit kaupasta. Kevyempää cappucinoa en ole vielä kerennyt maistamaan, mutta tuo grande mild oli todella hyvä valinta. Sopivan pehmeä maku ja kapselista tulee kunnon kahvikupillinen :-)

Suositushinta tälle keittimelle on 129euroa ja 16 kapselin pakkaukset maksavat noin 5,90euroa ostopaikasta riippuen.

*Keitin ja kahvikapselit saatu blogin kautta

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela