Girl Power w/ Glitter

lauantai 8. maaliskuuta 2014


Ihanaa naistenpäivää teille kaikille! Aurinkokin paistaa, joten ihanassa säässä me naiset saadaa tänään nauttia naiseuden iloista :-) Sain kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi Glitteriltä arvottavaksi teille, ihanat naikkoseni, viisi todella kaunista kaulakorua.


Jos haluatte itsellenne tuon samaisen kaulassani olevan Glitterin kullanvärisen kaulakorun (arvo 24,90€), kommentoikaa kommenttiosioon mikä on teidän mielestä kaikista parasta naisena olemisena huomiseen 9.3. klo 25:59 mennessä ja olette mukana arvonnassa :-) Koruja arvotaan viisi kappaletta. Muistathan myös jättää sähköpostiosoitteesi kommenttiin!

66 kommenttia:

  1. parasta naisena olemisessa on, että voi tulla raskaaksi, kaikki ihanat naisten hömppäjutut (meikit, vaatteet, sisustus ym..)

    janikaa93(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  2. Se, että voi tulla joku kaunis päivä äidiksi

    suvi@bastu.net

    VastaaPoista
  3. Se, että saa voi saada lapsia, tulla raskaaksi ja pitää huolta lapsesta! :)
    kikke2.0@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Parasta naisena olemisessa on se, että saa hemmotella itseään kauneudenhoidolla.

    heroinsixx@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Parasta naiseudessa on se, että tänä päivänä me naiset voimme tehdä lähes kaikkea samaa mitä miehetkin. :)))

    - Karolina
    aveckarolina@gmail.com

    VastaaPoista
  6. TISSIT, se, että saa laittautua ja on paljon mahdollisuuksia muuntautua, naisten keskeiset ihanat höpöhöpö keskustelut ja KORUT <3

    jonna_1993_@hotmail.co

    VastaaPoista
  7. Parasta naiseudessa on kaikki kauneudenhoito ja muu itsensä hemmottelu :)

    meikinloppu@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Naisena olemisessa on parasta se, että voi jonain ihanana päivänä saada lapsia ja kasvattaa ne, voi laittautua ihanasti juhliin ja muutenkin vapaa-aikana, keskustelut muiden naisten kanssa on tosi mukavia, naisilla on hyvä itsetunto ja he osaavat kerätä itsensä takaisin kokoon vaikeinakin hetkinä, itse tykkään naisena olemisessa eniten meikkaamisesta ja shoppailusta. Naiset jaksavat olla kaupassa ja naispuoliset kaverini tulevat kanssani ostamaan uusia vaatteita ja meikkejä. Myös itsensä hemmottelu on ihanaa naisena olemisessa. Nuo ovat yksiä parhaita asioita naisena olemisessa. (:
    Jos nyt sattuisi voitto minunkin kohdalleni osumaan, niin voi laittaa sähköpostia--> miira.vuoristo@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Parasta naisena olemisessa on se, että voi jonain ihanana päivänä saada lapsia ja kasvattaa ne, laittautuminen ja meikkaaminen on myös todella kivaa.
    Naisilla on hyvä itsetunto ja he osaavat kerätä itsensä vaikeinakin hetkinä.
    Shoppailu ja hemmottelu on myös tosi kivaa ja ainakin itse teen niin mielelläni.
    Keskustelut muiden naisten kanssa on myös tosi kivoja. Myös ruuanlaitto kuuluu naisten elämään ja joillekin se on joka päivä rutiini. Naisten kurvit ovat myös kiva lisä naisten elämään ja varsinkin miehet kiinnostuvat yleensä ulkonäöstä, josta naiset saavat itse pitää huolta.

    --> miira.vuoristo@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Itse näin ylitunteellisen sanoisin, että parasta naisena olossa on se, että saa todella vapaasti näyttää tunteitaan olipa missä vaan. Miehet kun "ei itke" yms.

    ansskuko[at]gmail.com

    VastaaPoista
  11. Minusta naiseudessa melkein kaikki on huippua, jokainen nainen voi olla ylpeästi nainen! Ja toki, saa laillisesti olla hetken kuukaudesta pahalla tuulella ;)

    riksu_95@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Ihaninta naisena olemisessa on se, että saa olla herkkä ja tunteellinen. Kaikki laittautuminen ja shoppailusta innostuminen on myös mahtavaa. Tyttöjen välinen syvä ystävyys on kuin elämän suola. Kuitenkin mielestäni kaikkein parasta on se, että jonain päivänä saa tulla raskaaksi ja saada uuden merkityksen omalle keholleen.

    -Elisa
    elisa.viiri@outlook.com

    Sun blogi on yks mun ihan ykköslemppariblogeista! Oon tässä about kolmen vuoden aikana, mitä sun blogia oon seuraillu, tykästyny ihan hirveesti :-)

    VastaaPoista
  13. Parasta on se että saa laittautua ja meikata ym kauneushoitoja ja jonain päivänä saa myös lapsia :)
    tiia.holappa@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Naisena voi panostaa kauneuteen ja olla turhamainen (miksei miehenäkin). Nainen voi mahdollisesti tulla raskaaksi, ja olla maailman paras äiti. Naiset ovat parhaita ;)
    anna.pettersson91@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Parasta naiseudessa on se, että voi saada lapsia, jotka sinua sitten äidiksi kutsuvat.
    taru.nikkinen (ät) hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Viime viikolla synnyttäneenä täytyy sanoa, että ehdottomasti se kun saa kokea raskauden ja synnytyksen!
    jemina.lehtonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Parasta naisena olemisessa on ehdottomasti se, että voi tulla hyvällä tuurilla tulla äidiksi joskus. Käyttää hameita ja korkkareita. Nauttia esteettisesti kauniista vartalostaan! Onhan se aina mies vartaloa kauniimpi..

    alessia.cassara@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Parasta naiseudessa on ystävyys muiden ihanien naisten kanssa! Mikään ei voita tuntikausien juoruilua/höpöttelyä/tuskailua/analysointia/uskoutumista hyvässä seurassa. marjucka1991@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Parasta naisena olemisessa on kaikki ihanat tyttömäiset hömppäjutut ja tietysti myös se että saa aina välillä hemmotella itseään oikeen kunnolla :)
    doriss.blog@gmail.com

    VastaaPoista
  20. naisena parasta on ehottomasti se että saa panostaa monilla tavoilla ulkonäköön,saa käyttää siistejä koruja ja vaatteita :) naisissa on myös paljon rakkautta annettavana muille ihmisille ja se on siistiä :)

    ina.annina@gmail.com

    VastaaPoista
  21. naisena olemisessa on ehottomasti se kun ulkonäköön voi panostaa niin monellalailla.on parturia missä voi käydä,on erilaisia asusteita ja koruja(niin naisellisia) ja niin upeita vaatteita ja muutenkin meillä naisilla on paljon rakkautta mitä jakaa muille ihmisille.

    ina.annina@gmail.com

    VastaaPoista
  22. parasta on kaikki vaaleanpunaiset jutut ja vaatteet ja hiukset <3 vaikea sanoa, koko tunne naisellisuudesta on ihana!!
    emmaee111@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Parhautta on se että voi pitää just tollasia koruja ja muutenkin laittautua.:)
    jjutta@suomi24.fi

    VastaaPoista
  24. Parasta naiseudessa on kaikki ne pienet teot millä meitä huomioidaan kuten oven avaus kohteliaasti, illallisen tarjoaminen, kukkien ostelu jne. :-)
    esssimoi@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Parasta naisessa olemisessa on ehdottomasti se, että saa olla inhimillisesti turhamainen ;)
    noelia@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. Naisena olemisen parhautta on pienet hemmotteluhetket itsellensä ja huomioiden osoitus näinä ihanina päivinä, ja muutenkin! <;

    m.s.m@luukku.com

    VastaaPoista
  27. Parasta naisessa olemisessa on aivan ehdottomasti sen että saa kokea niin elämää mullistavan asian kuin raskauden <3

    naimisiin1@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Kyllä parasta naiseudessa on kaikki tämä tyttömäinen hömppä :D Meikit, korut, vaatteet yms.

    ine_91@msn.com

    VastaaPoista
  29. Omasta mielestäni naiseudessa parasta on tietty kaikki naiselliset jutut, kuten meikkaaminen, laittautuminen (hiukset ym) sekä shoppailu naisseurassa! Mielettömän kivaa :-) Haha, ja lisättäköön että miehiltä saatu huomio ja kehut ovat myös itsetuntoa kohottavaa, sekä välillä on niin ihanaa vaan tuntea itsensä miehensä seurassa niin pieneksi, sekä tyttömäiseksi ! :-)

    julia.kavander@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Parasta naiseudessa on äitiys <3

    mayan.avnery@gmail.com

    VastaaPoista
  31. parasta naiseudessa on äitiys <3

    mayan.avnery@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Naiseudessa parasta on mahdollisuus arvostaa itseään, laittautua, shoppailla, suunnitella ja höpöttää elämää eteenpäin! Olemme myös miesten silmäteriä ja hemmoteltavia ;)

    iidaxxxx@luukku.com

    VastaaPoista
  33. Naiseudessa parasta on se että saa olla naisellinen, käyttää hameita ja korkokenkiä. Olla vähän höpsö joskus. Kuluttaa aikaa laittautumiseen ja tehdä joskus miehet hulluiksi.

    rokkineiti@jippii.fi

    VastaaPoista
  34. Parasta naiseudessa on ehdottomasti vaatteet ja niiden stailaaminen!

    pepzi4@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Voi laittautua enemmän! En nyt koe että minun tarvitsisi muuttaa itseäni älyttömästi, mutta meikki tekee ihmeitä :)

    hennushkah@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Naiseudessa parasta on se että saa kokea kaikki tunteet laajalla skaalalla, pystyy synnyttämään uuden elämän, saa olla vahva nainen mutta silti välillä myös haavoittuva eikä se ole mitenkään outoa.
    kata10.11@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Parasta naisena olemisessa on ehdottomasti kokea raskaus, synnytys ja äitiys. Nähdä ja tuntea kehon muutokset ja kaikki se mihin oma keho todellakin pystyy, on se vaan aika ihmeellistä!
    Eikä yhtään hassumpia ole tietenkään nämä kaikki inhimilliset turhamaisuudet jotka naisia varten on keksitty, onhan laittautuminen ja naiseuden korostaminen ihanaa! Toivottavasti kaikilla naisilla on ollut oikein onnistunut naistenpäivä! ;)

    elamanielaimet12@gmail.com

    VastaaPoista
  38. jenny_nykanen@hotmail.com > mielestäni se että jonain päivänä voin tulla äidiksi,

    VastaaPoista
  39. Parasta naiseudessa on vain yksinkertaisesti olla nainen! Ja näin tasa-arvoyhteiskunnassa on myös hienoa, että olemme samalla viivalla miesten kanssa.

    hillamajamaa-95@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Parasta naiseudessa on vain yksinkertaisesti olla nainen! Naiseus on paketti, josta on vaikea erotella ne parhaat puolet.

    hillamajamaa-95@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Naisena olemisessa on parasta se kaikki esteettisyyden vaaliminen: meikit, hiukset, vaatteet, korut ym. Itse ainakin pidän sitä oleellisena osana naisena olemisessa :)

    Aimy, kerppuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Parasta naisena olemisessa on tietysti miehet! :D No eiiii... Ehkä se, että saa samalla olla sekä hölmö hassuttelija että herkkä ja tunteikas.

    featherboah@gmail.com

    VastaaPoista
  43. vaikea erotella mikä olisi parasta! mies en osaisi kuvitella olevani, we just run the world!

    sara-93-@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Ehdottomasti parasta naiseudessa on kaiken maailman hömppäjutut! Ja se, että esimerkiksi juuri ulos lähtiessä saa laittaa itsensä juhlakuosiin ja tuntea itsensä niiiin naiselliseksi!

    maitsi94@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Parasta naisena olemisessa on kaikki "turhat" asiat. Kuten meikkaus, hiukset, hössötys vaatteista jne.

    VastaaPoista
  46. Parasta naisena olemisessa on kaikki naiselliset jutut. Kutn meikkaus, hiukset ja hössötys vaatteista.

    VastaaPoista
  47. Jos en lähde kovin syvälliseen ja vakavaan pohdintaan, niin vastaan, että parasta on kaikki ihanat naisten hömpät korkokengistä meikkeihin ja siihen, että saan välillä olla hyvinkin turhamainen :3 Ja tottakai yksi paras asia on se vastakkainen sukupuoli, miehet!

    zonja_p@hotmail.com

    VastaaPoista
  48. (E-mail unohtui äkeisestä viestistä :D)
    Parasta naisena olemisessa on kaikki naiselliset jutut. Kuten mekkaus, hiukset ja vaatteista hössötys.
    heidi_hirvonen@luukku.com

    VastaaPoista
  49. Kaiken muun lisäksi parasta naisena olemisessa on mahdollisuus tulla äidiksi! (plus mahdollisuus muuttaa mieltään hyväksyttävästi joka toinen sekunti..hih)
    Terv. imetyshormoonihuuruinen mamma ;-D poikanileijonamieli@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Parasta naisena olemisessa on ehdottomasti se, että saa koska vaan laittautua ihan kunnolla. Rakastan meikkaamista ja rauhassa laittautumista, mikä onkin ehdottomasti yksi paras puoli naisena olemisessa! Toinen ihanin asia on myös se, että tulevaisuudessa joku kutsuu sua omaksi äidikseen...:-)

    essiwellenius@hotmail.com

    VastaaPoista
  51. Parasta naiseudessa on se että pystyy tulemaan äidiksi ja myös kaikki ihana naiselliset jutut, kuten meikkaaminen, shoppailu yms.
    diesel-@luukku.com

    VastaaPoista
  52. Parasta on, että saa olla hömppä ja oikukas välillä ihan luvan kanssa. ((:

    merrie@luukku.com

    VastaaPoista
  53. Parasta naisena olemisessa..? Miehet! Ja kaiki hömppäjutut :)

    dacil_1990@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Parasta naisena olemisessa on ns lupa olla herkkä ja tunteellinen, äitiys, miehet, ja ehkä se miten naisille on jotenkin hyväksyttävämpää pukeutua massasta poikkeavasti :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  55. No hienojen korujen käyttö tietenkin <3

    aijja@windowslive.com

    VastaaPoista
  56. parasta on kun saa shoppailla kaikkea kaunista ja värikästä, tuoksuja, kosmetiikkaa,vaatteita kaikkea hömpänpömppäää ,hih, ja saa olla höpsö!;D noora_1990@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Naisena oleminen on mahtavaa!! Esim. kaikki hössötykset, laittautuminen, itsensä hemmottelu(!), shoppailu, tunteet ja niiden näyttäminen.

    Milla-moi@hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Parasta on saada olla just sen näkönen kun haluaa, ihan joka päivä. Naiselle ulkonäön muuttaminen meikillä, pukeutumisella jne on niin helppoa, että aamun aloittaminen on parasta silloin, kun saa keksiä jotain ihan uutta. Kavereiden kanssa vietetyt rentoutumisillat, meikkaussessiot, miesten huomio... Ne on sitä, jonka takia itekin rakastan olla nainen! son.joo@hotmail.com

    VastaaPoista
  59. parasta naiseudessa on korkkarit, aamen! :-)

    zwiebel@rock.com

    VastaaPoista
  60. Parasta naisena on se että voin tulla vielä joku päivä äidiksi<3

    tuokkoella@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Parasta naiseudessa on olla äiti! :)
    Jussilanmaria@hotmail.fi

    VastaaPoista
  62. Parasta naisena olemisessa on ehdottomasti kaikki "turhanpäiväinen" krääsä ym. jota saa naisena hamstrata ;-) (esim. meikkejä saa olla niin paljon kuin huvittaa!!)

    nepsuu7@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Äitinä oleminen ja naiselliset vaatteet <3
    jenda-@hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Parasta on vaatevalikoimat kaupoissa, ihan eri luokkaa kuin miehillä :) annina.vih(a)gmail.com

    VastaaPoista
  65. Parasta on se, että nykyaikana naiset pystyvät saavuttamaan mitä tahansa! Tietysti myös laittautuminen, hemmottelu, tyttöjen illat ovat korvaamattomia :)

    julia.ohrankammen@hotmail.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela