Everyday make up with me

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Heippa! Sairastelu on vienyt postausinnon ja samalla fiiliksen koko bloggailuun, vaikka koneella on ollut valmiina materiaaliakin ja oli tarkoitus vastailla tämän sairasloman aikana rästikommentteihin jne. Jotenkin nuo viime postauksen kommentit masensi ja nyt varsinkin sairaana tuntui ne todella henkilökohtaisesti satuttavilta, vaikka yleens en ole moksiskaan mistään negatiivisemmista kommenteista. Päätin antaa koko blogin olla, koska se tuotti mulle vain mielipahaa. Kuitenkin nyt otin itseäni niskasta kiinni ja tulin tekemään tämän uuden meikkipostauksen, jonka kuvasin eilen.

Eilen oli vielä aamulla sen verran kipeä olo, että jäin töistä kotiin tartuttamasta turhaan muita ja vaikka iltaa myöten olo eilen parani ja tänään aamulla oli ihan ok-olo, huomasin tänään kävellen kauppaan mennessä, ettei ole vielä kunnolla parantunut vaan hengästyi nopeasti, nenä vuosi ja kurkkuun kertyi limaa. Eli lepäily jatkuu ja toivottavasti ensi viikolla töiden lisäksi pääsee treenaamaankin kevyesti ja tekemään Sailan kanssa aamuaerobis-treffejä :-)

Nyt siihen meikkipostaukseen!

 Liikkeelle lähdetään luonnollisesti puhtaista kasvoista, joihin olen levittänyt kasvovoiteen ja/tai seerumin.

Seuraavaksi vuorossa on primerin ja meikkivoiteen levitys. Tällä hetkellä käytössä on Benefitin Stay Flawless-primer, jota levitän kasvojen t-alueelle sekä poskiin ja Diorin Forever meikkivoide, joka on todella pitkäkestoinen. Meikkivoiteen levitän fiiliksen mukaan kabukilla tai sienellä.


Meikkivoiteen jälkeen peitän MAC studio finish concelearilla mahdolliset näpyt ja lisään peiteainetta nenänpieliin sekä nenän ja ylähuulen välisen alueen, josta itsellä meinaa usein meikki karata stressihikoilun vuoksi. Benefitin Fake up-peiteaine on tarkoitettu silmänalusille, joten sillä freesaan katsetta. Lopuksi levitän sormin tai siveltimellä Benefitin Watt's up-highlighteria poskipäille, leukaan, nenän luulle, amorinkaarelle sekä otsan keskikohtaan.


Tämän jälkeen on vuorossa meikin kiinnitys, johon käytän Ecotoolsin Kabuki-sivellintä sekä miksattuna BareMineralsin "väritöntä" sekä sävytettyä mineral veilia. Tuo sävytetty on aika uusi, jonka tilasin kohta loppuvan neutraalin tilalle. Kuitenkin se on aika tumma, joten joutuu talvi-iholle vähän miksailemaan sopivaa sävyä. Kesällä tuo tulee olemaan yksinään juuri täydellinen! Silloin tuntui, että nuo värittömät tekee todella kalpeaksi.


Lopuksi vielä väriä kasvoille MAC skinfinis natural-aurinkopuuterilla (sävy medium deep), jota levitän Ecotoolsin aurinkopuurerisiveltimellä. Näiden vaiheiden jälkeen kasvot alkaa näyttämään jo edes vähän eläviltä :-D


Meikkipohjan oltua valmis lisätään poskipunaa ja tällä hetkellä lemppari on hieman hohtava ja samalla uusin tulokas, MAC mineralize blush sävyssä Gentle. Lisäksi lisään vielä lisää valoa kasvoille samoille kohdille kuin sitä voidemaistakin puuterin alle. Käytössä on MAC mineralize skinfinish (sävy soft and gentle). Välillä käytän myöskin pelkästään tätä tuomaan valoa kasvoille. Riippuu vähän kuinka kiire on ja kuinka hätäseen meikkaan :-)


Kulmat ovat edelleen murheenkryyni ja vaikka ne ovat värjätyt, ovat ne todella vaaleat ja harvahkot. Ensiksi levitän erillisellä siveltimellä Snowcrystalin voidemaista browstyler-kulmaväriä, tämän jälkeen skarppaan kulmat Maybellinen browdrama-sävyttävällä kulmageelillä ja lopuksi vielä vähän puuterista Make Up Storen microshadow luomiväriä sävyssä deadly kevyesti siveltimellä päälle viemään kiiltoa pois.


Tämän jälkeen vuorossa on silmät. Aloitan aina taivuttamalla ripset Cailap by Mariela Sarkima ripsientaivuttimella ja laittamalla Benefitin Trey're Real-ripsiväriä.


 Tämän jälkeen laitan vähän fiiliksen mukaan luomiväriä. Nyt olen aika usein käyttänyt Urban Decay Naked 2-paletista sävyjä Tease ja Bootycall. Lisäksi teen ripsivärin (ja luomivärin) levityksen jälkeen ohuen rajauksen töpöttelemällä tai vetämällä aivan ripsien tyveen Lancomen Liner Plume-rajaustussilla. Tällä muuten saa aivan uskomattoman kapeaa ja tarkkaa jälkeä. Suosittelen!


Sitten vielä fiiliksen mukaan jotain huulipunaa. Aika usein sitä, mikä sattuu ensimmäisenä osumaan käteen :-D Meikkipussissa kuitenkin matkaa paljon tällä hetkellä käytetty MAC huggable lipcolour sävyssä What a feeling. Rajaukseen käytän Make Up Storen huultenrajauskynää sävyssä Sharp Rose. Toinen kirkkaamman pinkkien kanssa suositeltava on saman merkin rajauskynä sävyssä Fluffy, joka on myös ahkerassa käytössä.


Siinä se taas oli. Mulla menee tuon meikin tekemiseen ehkä 10-15minuutia. Heh, huomaa taas ensimmäisen ja viimeisten kuvien välillä kuinka paljon meikillä saa aikaan ;-)

6 kommenttia:

  1. Benefitin Stay Flawless primeria on moni bloggaaja kehuskellut! Itseänikin se jo kutkuttaa :) Tämän postauksen myötä myös Fake up peiteaine ja Watt's up highlighter alkoivat kiinnostamaan. Tuo MACin poskipuna on myös ihanan raikkaan sävyinen! Sopii hyvin tuon huulipunasävyn kanssa yhteen :)

    Löysin muuten blogisi äsken sattumalta ja jäänpäs seurailemaan ;) Tervetuloa vastavierailulle myös minun kauneusblogiini! Ja uudet kauneudesta, kosmetiikasta ja ihonhoidosta innostuneet lukijat ovat myös tervetulleita :) Vielä ehtii osallistua 150 euron arvoisen tuotepaketin arvontaankin ;)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi kuule olet kyllä mielettömän kaunis meikittäkin :) Toivottavasti saat pöpön selätettyä! Jaksamisia ilkeiden kommenttien kanssa. On varmasti enemmän meitä, jotka tykkää sinun jutuista, mutta kun ei tule vaan kommentoitua :(

    VastaaPoista
  3. kaikki on nyt nähtävästi kipeenä! Hmmp, ite tuota mac peitesysteemiä aina halunnut kokeilla kun ilmeisesti todella hyvin peittävä/kestävä mut asun ihan liian kaukana pk-seudulta ja niitä on mahdoton löytää, samoin tuota primeria kokeilen heti kun sattuu vastaan tulemaan!

    VastaaPoista
  4. Ihania meikkejä ja upea sinä! :)

    VastaaPoista
  5. Olisi ollut hauska nähdä vielä enemmän kuvia, jokaisen vaiheen jälkeen uusi kuva. Itse olen mutkat suoriksi - meikkaaja ja epäilen vahvasti, tarvitseeko noita kaikkia pohjustusmömmöjä ;). Iho näytti tosi hyvältä jo lähtötilanteessa, mutta ehkäpä ne auttavat meikin pysymisen kanssa (?) :)

    VastaaPoista
  6. Moi!
    Ei liity aiheeseen, mutta ajattelitko nyt keväällä hakea mihinkään kouluun?
    Olet mielestäni puhunut ettei nykyinen koulu ole ihan mieleinen?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela